Life

Cum s-a îmbrăcat Denise Rifai la un eveniment. Prezentatoarea de la Kanal D a atras toate privirile

Cum s-a îmbrăcat Denise Rifai la un eveniment. Prezentatoarea de la Kanal D a atras toate privirile cu ținuta ei.
24.09.2021 | 17:08
Cum sa imbracat Denise Rifai la un eveniment Prezentatoarea de la Kanal D a atras toate privirile
Cum s-a îmbrăcat Denise Rifai la un eveniment. Prezentatoarea de la Kanal D a atras toate privirile. Sursa foto: Captură Kanal D
ADVERTISEMENT

Ținuta cu care Denise Rifai s-a îmbrăcat la un eveniment a atras toate privirile. Prezentă la Gala Capital „Top 100 de femei de succes”, vedeta de televiziune a fost premiată.

Moderatoarea emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” a primit Premiul special „Revelația anului în media” pentru show-ul pe care îl prezintă la Kanal D. Denise Rifai a optat pentru o ținută simplă și elegantă, pentru care a fost admirată de toată lumea.

ADVERTISEMENT

Cum s-a îmbrăcat Denise Rifai la un eveniment

Iată cum s-a îmbrăcat Denise Rifai la Gala Capital „Top 100 de femei de succes”, unde a fost premiată.

Prezentatoarea de televiziune moderează emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” de aproximativ un an și a primit Premiul special „Revelația anului în media”.

ADVERTISEMENT

Denise Rifai a purtat o ținută inedită la eveniment, formată dintr-un sacou și o fustă scurtă, ambele negre, cu elemente de dantelă. Ținuta aleasă i-a evidențiat vedetei silueta de invidiat.

Emisiune pe care Denise Rifai o prezintă la Kanal D a devenit imediat una dintre preferatele telespectatorilor.

ADVERTISEMENT

Formatul este unul foarte interesant, dar și întrebările mai puțin comode pe care moderatoarea le adresează invitaților din diverse domenii.

Denise Rifai
Denise Rifai, în fustă scurtă la un eveniment monden. Sursa foto: Instagram

Dacian Ciolos, următorul invitat la emisiunea lui Denise Rifai

Dacian Cioloș este următorul invitat al prezentatoarei la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”. Fostul premier al României va putea fi urmărit în ediția de duminică, 26 septembrie 2021, de la ora 22.00 la Kanal D.

ADVERTISEMENT

În prezent, Dacian Cioloș este copreședinte USR-PLUS. Acesta a avut funcțiile de ministru al agriculturii și comisar european pentru agricultură, fiind o personalitate activă în lumea politică din România.

În interviul din cadrul emisiunii prezentate de Denise Rifai, Dacian Cioloș va dezvălui cine este omul din spatele politicianului. Acesta va oferi și clarificări ale unor evenimente și întâmplări din politica românească.

De-a lungul timpului, Denise Rifai a avut invitați din politică, sport sau lumea artistică din România.

Elena Udrea, Viorica Dăncilă, Ilie Năstase, Teo Trandafir, Adrian Năstase, Victor Ponta, Anamaria Prodan sau Dan Barna sunt doar câteva dintre numele care au răspuns la 40 de întrebări în cadrul emisiunii de la Kanal D.

ADVERTISEMENT