Sporturi

Cum s-a îmbrăcat Eugenie Bouchard după victoria din turul întâi de la US Open 2018

30.08.2018 | 19:48
Cum sa imbracat Eugenie Bouchard dupa victoria din turul intai de la US Open 2018

Cum s-a îmbrăcat Eugenie Bouchard după victoria din turul întâi de la US Open 2018. Cum a ieşit canadianca pe stradă după meciul din turul 1.

Cu ce a ales Eugenie Bouchard să se îmbrace după victoria din turul inaugural de la Flushing Meadows. Eugenie Bouchard a reuşit să surprindă din nou prin ţinuta sa. Sportiva din Canada în vârstă de 24 de ani a ieşit pe stradă îmbrăcată cu şortul pe care l-a purtat în meciul din primul tur de la US Open. Vezi toate detaliile despre meciurile de la US Open accesând aplicaţia de mai jos: scoruri game cu game, programul complet al meciurilor şi toate rezultatele zilei de la Flushing Meadows.

Bouchard este o figură controversată în lumea tenisului, iar la US Open 2018 n-avea cum să iasă din stilul cu care şi-a obişnuit suporterii. De data aceasta, sportiva din Canada şi-a surprins fanii prin ţinuta pe care şi-a ales-o după meciul cu franţuzoaica Harmony Tan, locul 396 WTA, din primul tur de la US Open, pe care l-a câştigat cu 6-3, 6-1.

Cum s-a îmbrăcat Eugenie Bouchard după victoria din turul întâi de la US Open 2018

Cum s-a îmbrăcat Eugenie Bouchard după victoria din turul întâi de la US Open 2018

Genie Bouchard pare să s-a îndrăgostit de şortul pe care l-a purtat în timpul meciului, aşa că i-a combinat cu o bluză neagră şi i-a transformat în ţinută de oraş. De asemenea, după o perioadă foarte grea în circuitul feminin de tenis, canadianca a avut poate impresia că echipamentul nou i-a purat noroc la turneul organizat la New York. Simona Halep, favorita principală la turneul de la Flushing Meadows, a purtat acelaşi costum ca Bouchard la Flushing Meadows, un echipament pe măsură la ultimul turneu de Grand Slam al anului: o rochiță portocalie în sesiunea de zi și una de culoare neagră în sesiunea de seară, atunci când va fi programată în nocturnă de către organizatori.

Echipamentul cu pricina este fabricat dintr-un material ce folosește o tehnologie Nike Zonal Cooling, ceea ce îl face nu doar confortabil, dar și răcoros, lucru foarte important având în vedere temperatura, dar și umiditatea de la New York, locul unde se desfășoară US Open 2018. Modelul este inspirat din moda ediției din 1968 a turneului de la Flushing Meadows, cei de la Nike dorind să facă un fel de arc peste timp prin această ținută pentru ediţia cu numărul 138. Cea mai bună jucătoare a lumii a evoluat la US Open 2018 într-o pereche de pantofi sport personalizaţi Nike, pe care este imprimat numele ei “Simo”, în culorile steagului României. Mai mult, litera “o” apare în formă de inimă, lucru pe care sportiva noastră l-a remarcat şi pentru care le-a mulţumit celor de la Nike printr-o postare pe contul personal de Instagram.

Eşecul neaşteptat suferit de liderul mondial în primul tur la Flushing Meadows, scor 2-6, 4-6 contra estoniencei Kaia Kanepi, aduce modificări importante în program. Românca părăseşte competiţia mult mai devreme decât era preconizat şi este gata de o vacanţă mai lungă decât şi-ar fi dorit. Simona Halep urmează să revină în ţară şi să se relaxeze în următoarele zile, în condiţiile în care nu va mai avea nici un meci oficial în următoarele săptămâni. Apoi va reveni la pregătiri, cu obiectivul clar pentru a ajunge la cea mai bună formă, pe care părea să o atingă înainte de US Open 2018. În fine, Simona Halep va pleca în cursul lunii septembrie în Asia, acolo unde îşi va şi încheia sezonul.