News

Cum s-a îmbrăcat Iulia Albu la înmormântarea lui Răzvan Ciobanu. Ținuta care a atras privirile. FOTO

02.05.2019 | 12:09
Cum sa imbracat Iulia Albu la inmormantarea lui Razvan Ciobanu Tinuta care a atras privirile FOTO

Iulia Albu este o apariție chiar și la evenimente triste precum înmormântările. Criticul de modă s-a dus să îl conducă pe ultimul drum pe fostul ei coleg, Răzvan Ciobanu, cu care a împărțit 2 ani de zile și ceva același platou de televiziune, la Kanal D. Fosta nevastă a lui Mihai Albu a purtat o fustă neagră și un taior tot negru, iar la braț avea un buchet imens de flori.

Iulia Albu, ținută sobră la înmormântarea lui Răzvan Ciobanu

Pe cap, Iulia avea o pălărie sofisticată, iar în picioare pantofi stiletto. Apariția vedetei de la PRO TV a fost una elegantă și sobră în același timp, epatând de data aceasta prin bun simț. La înmormântarea care are loc la Cimitirul Progresul din București au sosit și Raluca Bădulescu și Cătălin Botezatu, printre alți colegi de breaslă ai regretatului designer.

Pe lângă personalitățile marcante din showbiz, în fața parohiei Progresul au ajuns și sute de persoane care l-au cunoscut doar prin intermediul televizorului. Răzvan Ciobanu se bucura de o popularitate uriașă în ultimii ani, chiar dacă această faimă nu se traducea și în cifre de afaceri, căci acolo a cunoscut un declin important.

Iulia Albu, o apariție chiar și la înmormântări. Sursa foto: Libertatea.ro

Ipoteza crimei, neconfirmată de procurori

Răzvan Ciobanu a încetat din viață luni, 29 aprilie, în a doua zi de Paște. Vestea decesului a șocat întreaga industrie a modei. Creatorul de modă român urma să ajungă în București, după ce a participat la Sunwaves, festival ce se ține an de an la mare. Fosta vedetă Kanal D gonea pe un drum de sat cu peste 160 de kilometri la oră.

Legat de moartea lui Răzvan Ciobanu au existat o serie de speculații, inclusiv că ar fi fost omorât. Procurorii nu confirmă, deocamdată, această ipoteză, deși există martori sau jurnaliști precum Mara Bănică, fostă prietenă, pentru care această moarte este una suspectă luând în calcul informațiile pe care Ciobanu le deținea despre anumite personalități care consumau droguri.