Life

Cum s-a îmbrăcat mama lui Culiță Sterp la botezul lui Milan. Mama Geta a furat toate privirile

Culiță Sterp și Daniela Iliescu și-au botezat fiul în cursul zilei de joi, 21 octombrie 2021, într-o Biserică din Hațeg.
21.10.2021 | 23:49
Cum sa imbracat mama lui Culita Sterp la botezul lui Milan Mama Geta a furat toate privirile
Cum s-a îmbrăcat mama lui Culiță Sterp la botezul lui Milan. Mama Geta a furat toate privirile. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Doamna Geta, mama fostului concurent de la Survivor România, nu a lipsit de la marele eveniment. Femeia a furat toate privirile cu ținuta aleasă pentru creștinarea lui Milan.

Cea care i-a dat viață cântărețului de muzică de petrecere a optat pentru o rochie de catifea de culoare verde, fiind pata de culoare de la botezul nepotului ei.

ADVERTISEMENT

Și spunem acest lucru pentru că nașii, Ileana și soțul ei Daniel Aloman, dar și câteva rude apropiate au optat pentru nuanțe închise. Doamna Geta a îndrăznit.

Mama Geta, o apariție impecabilă la botezul nepotului. Ce ținută a ales mama lui Culiță Sterp

De asemenea, mama lui Culiță Sterp a accesorizat ținuta cu o pereche de pantofi cu toc, fiind extrem de elegantă în rochia de ocazie.

ADVERTISEMENT

Fericită pentru fiul ei, femeia s-a pozat alături de cei dragi, imaginea fiind publicată în mediul virtual de fiica sa cea mare, Ileana, care a fost părintele spiritual al lui Milan.

La rândul său fostul Faimos de la Survivor România a ales pentru acest eveniment un costum de culoare muștar, în timp ce iubita sa, Daniela Iliescu, a avut o rochie nude.

ADVERTISEMENT

Iubita artistului nu a avut nicio reținere și a optat pentru o ținută despicată pe o parte, care i-a lăsat la vedere picioarele lungi.

Mama lui Culiță Sterp
Mama lui Culiță Sterp la botezul nepotului ei, Milan. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

De la botezul lui Milan nu au lipsit nici foști participanți de la Kanal D, care au luptat cot la cot cu vedeta în jungla din Republica Dominicană.

ADVERTISEMENT

Așa se face că printre cei 200 de invitați de la petrecerea de botez s-au numărat Ștefan Ciuculescu, Irisha, Andrei Ciobanu, Cucu, Marilena Cuciurean și Sorin Pușcașu.

Doamna Geta, fericită că este bunică de băiat

Doamna Geta a devenit pentru prima oară bunică în luna mai, când Ileana Sterp a născut o fetiță. O lună mai târziu venea pe lume și al doilea nepot, Milan, din partea lui Culiță.

La momentul respectiv femeia declara că este fericită de micuț, care are foarte multe trăsături din partea fiului ei.

„Suntem bucuroși de nu mai putem. Avem un voinic de 4 kilograme. Semănă cu Culiță, e leit!(…) Nu mi-a cerut nimeni niciun sfat.

Se simte bine și Daniela și copilul, a născut natural. O să vină la Hațeg, la mama ei și vă dați seama că va avea strijin 100%”, spunea mama lui Culiță Sterp acum câteva luni, potrivit wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT