Life

Cum s-a îmbrăcat Marilena Hagi la cumpărături. Soția lui Gică Hagi a atras toate privirile cu ținuta simplă

Marilena Hagi, soția celebrului sportiv Gică Hagi, este o femeie stilată și elegantă indiferent de situație, chiar și atunci când iese în oraș pentru simple cumpărături.
18.07.2021 | 10:53
Cum sa imbracat Marilena Hagi la cumparaturi Sotia lui Gica Hagi a atras toate privirile cu tinuta simpla
Cum s-a îmbrăcat Marilena Hagi la cumpărături. Soția lui Gică Hagi a atras toate privirile cu ținuta simplă. Sursa foto: unica.ro
ADVERTISEMENT

Partenera de viață a fostului jucător de fotbal apare mereu în imaginile de familie ca o doamnă stilată, care știe să se pună în valoare, lucru care se poate observa cu ochiul liber.

Recent, Marilena Hagi a fost surprinsă în traficul din București și la cumpărături, unde a atras toate privirile cu ținuta sa simplă, dar în același timp elegantă și în ton cu sezonul cald.

ADVERTISEMENT

Marilena, soția lui Gică Hagi, la cumpărături. Cum s-a îmbrăcat

A optat pentru o rochie lejeră, de vară, de culoare albastră, conform spynews.ro. Sursa menționată mai arată că, soția sportivului Gică Hagi a ales încălțări comode, care să nu-i dea dureri de picioare.

Sandalele simple, fără toc, au ajutat-o pe Marilena Hagi să ducă la capăt toate sarcinile de pe ordinea de zi, care de altfel, se pare că nu au fost deloc puține, în condițiile în care a fost mereu grăbită în trafic.

ADVERTISEMENT

Cum s-au cunoscut Marilena și Gică Hagi. Au 2 copii împreună

Marilena și Gică Hagi se bucură de o căsnicie foarte frumoasă și solidă, dar puțină lume știe cum s-au cunoscut. Fotbalistul era căsătorit cu Leni în perioada în care drumul său l-a întâlnit pe cel al căreia i-a dăruit și doi copii.

S-au văzut pentru prima dată în anul 1993, în vremea în care Marinela era studentă în anul doi de facultate. Sportivul o lua de la studii și se întâlneau pe ascuns, prima întâlnire oficială având loc mai târziu.

ADVERTISEMENT

S-au căsătorit la patru ani după divorțul lui Gică Hagi de prima soție. În prezent, sunt fericiți și uniți pentru cei doi copii, Kira și Ianis, care calcă pe urmele celebrului său părinte.

„Eram studentă în anul II și venea să mă ia de la facultate. Își parca mașina pe o străduță îndepărtată, ca să nu ne vadă cineva sau să afle părinții mei.

ADVERTISEMENT

Totuși, n-am rezistat prea mult și i-am spus surorii mele cu cine am ieșit. Am păstrat amândouă secretul până la prima mea ieșire în public alături de Gică.

Era o petrecere machidonească. Toată lumea a fost surprinsă. Nu știau de unde am răsărit”, a povestit Marilena Hagi într-un interviu pentru viva.ro.

Soția lui Gică Hagi este o femeie de afaceri cunoscută, ea ocupându-se de firma înființată de fiul ei, Ianis, la București. Concret, Marilena se ocupă de activitățile unor agenții de publicitate, în calitate de administrator.

De asemenea, Marilena Hagi este asociat și la firma Hagi Sport SRL, care operează hotelul Iaki din Mamaia, încă din anul 2006.

ADVERTISEMENT