Life

Cum s-a îmbrăcat Meghan Markle când a depus flori la memorialul atacului din Texas. A avut bijuterii de 30.000 de dolari

Meghan Markle, vizită la memorialul tragediei din Texas, unde au murit 21 de oameni. Ducesa nu a anunțat pe nimeni de vizita sa. Iată cum a ales să se îmbrace.
27.05.2022 | 12:36
Cum sa imbracat Meghan Markle cand a depus flori la memorialul atacului din Texas A avut bijuterii de 30000 de dolari
Depunere de flori la memorialul atacului din Texas. Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Meghan Markle a vizitat în cursul zilei de joi locul memorialului din Uvalde, Texas, de la școala primară Robb, acolo unde și-au pierdut viața 19 copii și doi profesori.

Meghan Markle, vizită la memorialul tragediei din Texas

Soția prințului Harry a adus un buchet mare de trandafiri albi pe care i-a depus la locul tragediei, acolo unde zeci de oameni au venit și au adus flori, la memorialul improvizat în fața tribunalului din Uvalde.

ADVERTISEMENT

Meghan Markle a depus buchetul de flori în dreptul crucii care o cinstește pe cea mai tânără victimă a atacului în vârstă de 8 ani, un băiat pe nume Uziyah Garcia.

De asemenea, ducesa Meghan Markle a adus două pachete mari cu alimente destinate celor care au mers la un centru de donare de sânge din apropiere.

ADVERTISEMENT

Ducesa de Sussex a vrut să își țină identitatea ascunsă în timp ce a făcut donația de alimente.

„Ea nu a vrut ca nimeni să știe cine este”, a declarat un voluntar de acolo pentru DailyMail.com.

ADVERTISEMENT
Meghan Markle la memorial
Cum s-a îmbrăcat Meghan Markle când a depus flori la memorialul atacului din Texas. Foto: Twitter

„Habar nu aveam cine era. Pur și simplu purta o conversație de parcă eu și ea ne cunoșteam de ani de zile”, a declarat voluntara Gloria Contreras pentru Buzz Feed.

De altfel, vizita lui Meghan Markle din Texas a fost una neanunțată și conform purtătorului său de cuvânt, călătoria la locul tragediei a fost făcută în nume propriu, în calitatea sa de mamă, pentru a prezenta personal condoleanțele familiilor celor care au pierit în urma atacului de la școala primară din Texas.

ADVERTISEMENT

Cum s-a îmbrăcat Meghan Markle la depunerea de flori

Meghan Markle nu a vorbit cu presa în timpul călătoriei sale la locul memorialului și doar la câteva ore a plecat spre casa ei din California cu un avion privat, mai relatează sursa citată.

Meghan Markle s-a îmbrăcat într-o ținută simplă, alcătuită dintr-un tricou, blugi și o șapcă, dar aceasta a fost accesorizată cu bijuterii foarte scumpe, de circa 30000 de dolari.

Ducesa de Sussex a purtat o brățară Cartier Love de 7.000 de dolari, precum și ceasul Cartier de 23.000 de dolari al Prințesei Diana.

ADVERTISEMENT