News

Cum s-a îmbrăcat Roxana la nunta cu Radu Mazăre. Ceremonia a avut loc în Penitenciarul Rahova. FOTO

10.07.2019 | 15:25
Cum s-a îmbrăcat Roxana la nunta cu Radu Mazăre

S-a aflat cum s-a îmbrăcat Roxana la nunta cu Radu Mazăre! Cei doi și-au unit destinele astăzi, la Penitenciarul Rahova, acolo unde fostul primar al Constanței își ispășește pedeapsa de 9 ani de închisoare primită în dosarul retrocedărilor ilegale de plaje!

Cum s-a îmbrăcat Roxana la nunta cu Radu Mazăre

Este un moment important din viața Roxanei Mihalache și a lui Radu Mazăre, însă acesta a venit într-o perioadă foarte neagră a familiei Mazăre. Mireasa nu a făcut nimic special pentru ziua căsătoriei. Nici rochie nouă nu și-a cumpărat, după cum a mărturisit chiar i fratele lui radu Mazăre, Mihai.

„Naşi nu avem, sunt eu, care sunt martorul care va semna. (…) Pe Roxana nu am auzit-o să fi vorbit că îşi ia rochie şi cu toţii ne vom costuma foarte simplu şi adaptat situaţiei, foarte simplu. Nu au impus reguli, dar nu e cazul”, a declarat Mihai Mazăre.

Cum s-a îmbrăcat Roxana la nunta cu Radu Mazăre
Cum s-a îmbrăcat Roxana la nunta cu Radu Mazăre. Sursa foto: libertatea.ro

Mesenii de la nunta lui Radu Mazăre vor servi la desert orez cu lapte

Aleasa inimii lui Radu Mazăre a ales să poarte la evenimentul care ar fi trebuit să fie cea mai frumoasă zi din viața ei o ținută extrem de simplă. Ea a purtat o rochie de culoare crem, cu bretele foarte subțiri și de lungime medie. Talia a fost marcată cu o curea, iar ținuta a fost accesorizată cu o pereche de pantofi de culoare roșie.

Nici coafura Roxanei Mihalache nu a fost ceva prea complicat. Tânăra și-a împletit pur și simplu părul și l-a prins într-un coc foarte lejer. Nunta va avea un minim de invitați, doar 10 persoane, dat fiind regimul de detenție, și va dura în jur de o oră și jumătate. Cei doi miri își vor primi invitații cu meniul zilei de la Penitenciarul Rahova! Așadar, vor mânca biscuiţi, ceai şi marmeladă, apoi ciorbă cu legume. Felul doi va conține mazăre, musaca sau fasole cu cârnaţi, iar la desert nu vor servi tortul miresei, ci doar un banal orez cu lapte, potrivit cancan.ro.

Există proceduri speciale atunci când o nuntă are loc în penitenciar, iar fratele lui Radu Mazăre, Mihai Mazăre, a oferit unele amănunte importante. „Nu ne lasă cu nimic, este ca de obicei, procedura este ca la o vizită normală, nu avem dreptul la nimic în plus. Așa este regulamentul, nu există nicio posibilitate de a sărbători cu ceva ceremonia. Nu poate cumpăra din penitenciar oricând, există și acolo o procedură.

El nu a făcut nicio cumpărătură, el își face cumpărăturile lui în fiecare zi de luni, dar nu a făcut nicio cumpărătură pentru evenimentul acesta pentru că nu are cum să vină cu ele, nici tehnic, nici practic nu există această posibilitate”, a declarat, pentru Mediafax.ro, Mihai Mazăre, fratele fostului edil.