News

Cum s-a îmbrăcat Viorica Dăncilă la congresul PSD. Detaliul care a atras atenția la vestimentația premierului FOTO

24.08.2019 | 14:28
Viorica Dăncilă și-a lansat candidatura la alegerile prezidențiale din acest an. Sursa foto: digifm.ro

Viorica Dăncilă a fost aleasă ca și candidat la alegerile prezidențiale din acest an în cadrul congresului PSD din cursul acestei zile de sâmbătă. Premierul României a purtat o ținută albă, iar un detaliu a atras toate privirile.

Ce ținută a avut Viorica Dăncilă la congresul PSD

Viorica Dăncilă a ajuns cu o întârziere de 15 minute la congresul PSD și a purtat o ținută de culoare albă compusă din fustă și bluză la care a asortat un accesoriu. Liderul PSD a purtat o broșă aurie cu care a ieșit în evidență semn că premierului îi place foarte mult acest accesoriu. Viorica Dăncilă a fost observată în mai multe rânduri asortând la ținutele sale broșe.

Liderul PSD a fost votat în unanimitate de către PSD pentru a primi susținerea în cursa pentru alegerile prezidențiale.  Premierul României a declarat că nu va renunța în favoarea lui Călin Popescu Tăriceanu, fiind aplaudată furtunos în momentul în care a spus că este mai puternică decât toți bărbații de pe margine. Totodată, Viorica Dăncilă este convinsă că va fi primul președinte femeie al României.

Premierul României a purtat la congresul PSD o ținută albă
Viorica Dăncilă a asortat la ținută sa o broșă aurie. Sursa foto: captură TV

Viorica Dăncilă a fost votată în unanimitate de PSD

La congresul PSD din cursul zilei de sâmbătă, 24 august au luat parte aproximativ 2.100 de delegați, Viorica Dăncilă lansându-și candidatura la alegerile prezidențiale. Premierul României a primit sprijinul din partea PSD și a avut un discurs despre începuturile carierei sale politice, dar și lucruri pe care le-a făcut în calitate de premier.

Am muncit mereu pentru lucrurile în care am crezut. Cred în PSD, în forța noastră, în puterea de care am dat dovadă în momentele cheie ale partidului nostru. Asta este esența noastră. Luptăm și câștigăm. Câștigăm cu forța și tăria care ne-a ghidat de 30 de ani și ne-a făcut să ajungem cel mai mare partid din România.”, a spus liderul PSD în cadrul congresului de astăzi.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri