News

Cum s-a îmbrăcat Viorica Dăncilă la recepția de la Ambasada Franței. Detaliul care a atras atenția

12.07.2019 | 15:30
Cum sa imbracat Viorica Dancila la receptia de la Ambasada Frantei Detaliul care a atras atentia

Viorica Dăncilă a fost din nou o apariție la unul din cele mai importante evenimente la care a participat diplomația românească. Premierul a fost prezent la Ambasada Franței la București, unde astăzi s-a sărbătorit, în avans, Ziua Republicii Franceze, care are loc pe 14 iulie. Președintele PSD a surprins cu ținuta ei.

Viorica Dăncilă, într-o ținută albă impecabilă, asortată cu o broșă

De altfel, în ultima vreme Viorica Dăncilă are apariții stilistice tot mai apreciate de critici. Liderul partidului aflat la guvernare alege ținute viu colorate și aproape niciodată nu lipsește câte un accesoriu care să pună în evidență eleganța costumelor ori a rochiilor sau fustelor pe care le poartă. Și de data aceasta, premierul a ales să pună o broșă.

S-a îmbrăcat într-un costum alb, cu nasturi aurii, la care a atașat o broșă în aceleași nuanțe alb-aurii. Nu au lipsit ochelarii de vedere în momentul în care premierul a citit importanța relației dintre România și Franța, iar coafura ei a fost una decentă, reprezentată de un coc discret strâns la spate. Premierul și-a asortat și cerceii cu ținuta, nu doar broșa.

Fotografia virală cu Dăncilă de la Sulina. Sursa foto: Digi 24

Dăncilă se pregătește de alegerile prezidențiale

Viorica Dăncilă se pregătește, spun anumite surse politice, pentru candidatura la alegerile prezidențiale. Premierul este tot mai prezent la tot felul de evenimente de imagine. Specialiștii în relații publice spun că Dăncilă își testează popularitatea în țară, iar din seria unor astfel de evenimente putem enumera vizita recentă efectuată la Sulina, unde a intrat desculță în mare și a jucat ping-pong cu Eugen Teodorovici.

Dăncilă s-a remarcat de-a lungul timpului cu gafele pe care le-a făcut în discursurile publice, greșeli pe care le-a recunoscut chiar ea și le-a pus în cârca emoțiilor. Viorica Dăncilă are în sondajele interne ale partidului cu puțin peste 6% la capitolul încredere, iar la intenția de vot procentul ar putea fi unul și mai mic.