Life

Cum s-a îmbrăcat Vlăduța Lupău de Revelion. A atras atenția tuturor invitaților

Vlăduța Lupău a fost o adevărată apariție în noaptea dintre ani. Cântăreața și-a încântat fanii cu câteva melodii într-un restaurant din Arad, iar ținuta aleasă a atras atenția tuturor invitaților.
01.01.2022 | 20:44
Cum sa imbracat Vladuta Lupau de Revelion A atras atentia tuturor invitatilor
Cum s-a îmbrăcat Vlăduța Lupău de Revelion. A atras atenția tuturor invitaților. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău este o apariție de fiecare dată. Artista și-a schimbat în ultimii ani stilul vestimentar, iar acum întoarce toate privirile.

Așa s-a întâmplat și în noaptea de Revelion, pe care a petrecut-o într-un restaurant din Arad.

Cântăreața a purtat o rochie scurtă extrem de sexy și a reușit să atragă atenția tuturor.

Cum s-a îmbrăcat Vlăduța Lupău de Revelion. A atras atenția tuturor invitaților

Vlăduța Lupău este fără doar și poate una dintre cele mai sexy cântărețe de muzică populară. Vedeta s-a pregătit așa cum se cuvine pentru noaptea dintre ani. A petrecut într-un restaurant din Arad și a reușit să-i surprindă pe toți.

ADVERTISEMENT

Pentru cea mai importantă noapte din an, cântăreața a decis să poarte o ținută provocatoare, aceasta punându-i în valoare foarte bine trupul.

Vlăduța Lupă
Vlăduța Lupău, Revelion 2022

 

Vlăduța Lupău a optat pentru o rochiță foarte scurtă neagră, cu franjuri albe, la care a asortat o pereche de botine negre. Artista a ținut să le arate și fanilor cum s-a distrat așa că a postat mai multe imagini care au fost apreciate rapid de zeci de internauți.

ADVERTISEMENT

De la petrecere nu a lipsit nici soțul vedetei, fotbalistul Adrian Rus.

Vlăduța Lupău, transformare spectaculoasă

Artista a apărut pentru prima dată într-o emisiune Tv în urmă cu mai bine de 10 ani. Împlinise 18 ani și a fost invitată la Miss România 2009. Atunci, a apărut îmbrăcată într-o rochie destul de largă, albastră cu imprimeu floral.

În ultimii ani, Vlăduța Lupău a decis să-și schimbe total stilul. Și-a mărit buzele, și-a făcut dantura, a renunțat la coafura stil coc, iar ținutele alese au fost din ce în ce mai îndrăznețe. Nu i-a luat mult timp pentru a învăța cum să-și pună în valoare corpul.

ADVERTISEMENT

Aceasta le spunea fanilor în urmă cu ceva vreme că nu a apelat niciodată la medicul estetician.

“Merg la clinică pentru a face un tratament pentru coaja de portocală (n.r. celulita). Și pentru că m-ați întrebat ce intervenții mi-am făcut, am să vă spun: acid hialuronic pentru ridurile de expresie și mărirea buzelor, dar și tratament de rejuvenare facială”, a dezvăluit Vlăduța Lupău pe contul său de Instagram.