Life

Cum s-a implicat Loredana la Survivor România? ”O facem pentru Jador”

Loredana, alături de câțiva maneliști celebri, au lansat, de curând, o piesă care, deja, domină trendingul Youtube și care, culmea, este dedicată favoritului artiștilor de la Survivor România 2021.
24.06.2021 | 13:23
Cum sa implicat Loredana la Survivor Romania O facem pentru Jador
Loredana i-a pregatit o melodie lui Jador pe cand Faimosul mai era la Survivor Romania 2021 Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Loredana a lansat o nouă melodie, o manea, în compania celor mai cunoscuți artiști ai momentului din domeniu, povestea din spatele piesei fiind una cât se poate de interesantă, cu atât mai mult cu cât, în mijloc, era Jador.

Piesa făcută de Loredana este dedicată lui Jador

Piesa ”Trup și Suflet”, lansată de Loredana în compania unor maneliști celebri, este, de fapt, dedicată lui Jador, fostul concurent de la Survivor România aflând ce s-a întâmplat abia în momentul în care a fost lansată melodia.

ADVERTISEMENT

”Noi toți îl vedeam câștigător la Survivor România. De fapt, dacă nu se accidenta, avea toate șansele să câștige, mai ales că se descurca perfect și pe plan sportiv, iar psihic îi domina pe toți. Așa că, după ce am filmat o piesă, ne-a venit ideea să mai facem una, una specială pentru Jador”, ne-a spus, în exclusivitate, celebrul cântăreț Florin Baboi – Baboiash – unul dintre artiștii care apar și cântă pe noua piesă.

Mai mult, ne-a dezvăluit Baboiash, ceilalți artiști au fost imediat de acord, mai ales că și Costi Ioniță, cel care a produs, în fapt, piesa, a concurat la Survivor România 2021 în echipa Faimoșilor.

ADVERTISEMENT

Așa că, pe aceleași platouri de filmare unde ”trăseseră” melodia ”Fericire”, cea care a dominat trendingul Youtube timp de 2 săptămâni și cea în care nici Culiță Sterp și nici Jador nu au fost la filmări, fiind folosite imagini mai vechi cu ei, s-a turnat și noua piesă.

Iar succesul ei este incontestabil, reușind ca, în 24 de ore de la lansare, să intre în trending și să fie vizualizată deja de sute de mii de ori.

ADVERTISEMENT

”Ne-am distrat la filmări, pentru Jador”

În exclusivitate pentru FANATIK, Florin Baboi a povestit cum au decurs filmările pentru maneaua care, de fapt, îi este dedicată lui Jador, încă de pe vremea când concura la Survivor România 2021.

”Ne-am distrat la filmări, pentru Jador, ca în zilele bune. Cum noi îl cunoaștem, am povestit de el și chiar speram, la vremea aceea, să câștige Survivor. Loredana a fost, ca de obicei, superprofesionistă. Voiam să îi facem o surpriză, iar dacă nu ieșea accidentat, îl așteptam cu piesa asta după Survivor. Oricum, el nu știa nimic, a fost ca un cadou pentru el”, a mai mărturisit, pentru FANATIK, Baboiash.

ADVERTISEMENT

De altfel, în momentul lansării piesei, Jador a recunoscut că este, cu adevărat, surprins de ceea ce vede, motiv pentru care a și postat pe conturile sale de socializare câteva mesaje cât se poate de elocvente.

”Pentru mine este o onoare că acești oameni au cântat această piesă! Pentru că aceasta este piesa mea de suflet”, a notat Jador pe conturile sale de socializare.

Loredana, contestată pentru că a lansat încă o manea

Melodia Loredanei, făcută alături de maneliști celebri precum Costi Ioniță, Baboiash, Nicu Paleru, Vali Vijelie, Ștefan de la Bărbulești și Jador, a provocat, din nou, o agitație incredibilă în mediul online, mulți oameni declarându-se deranjați de gestul făcut de cântăreață și de felul în care s-a reinventat.

Loredana
Loredana, alaturi de mai multi cantareti de manele, i-au facut o surpriza lui Jador

Cu toate acestea, a spus Florin Baboi pentru FANATIK, lucrurile nu trebuie judecate chiar atât de aspru, cu atât mai mult cu cât, ne-a explicat el, nu este vorba de nimic vulgar, în ciuda sugestiilor și atacurilor pe care artista le-a avut de suportat și pe conturile de socializare.

”Ce poți să spui despre Loredana? Este completă”

”Înțeleg să nu îți placă o melodie, dar să îi contești pe artiștii care o cântă este deja un pic prea mult. Sunt nume extrem de cunoscute în lumea muzicii de petrecere, nu cred că este cineva care să poată să spună, cu mâna pe inimă, că nu au auzit de acești cântăreți. Iar despre Loredana ce poți să spui? Ea este completă, în afară că este o artistă cu adevărat completă, că este, probabil, printre cântărețele pe care le poți număra pe degetele de la o mână  și care pot cânta orice stil muzical… de ce să o contești pentru că a cântat una sau două piese din lumea manelelor?”, a mai spus Florin Baboi.

Florin Baboi: ”Toată lumea vorbește despre toleranță”

Pentru că nu îți plac? Asta e una, dar până la atacuri sub centură e cam mult, mai ales acum când toată lumea vorbește despre toleranță, despre cum trebuie să ne acceptăm reciproc”, a mai spus Florin Baboi pentru FANATIK despre controversele legate de melodia Loredanei, dedicată lui Jador pe când acesta lupta la Survivor România 2021.

ADVERTISEMENT