Revista FANATIK

Cum s-a îndrăgostit România de Mihaela Buzărnescu. Blockbuster-ul unei vieți care bate filmul

Autor: Silviu Ghering | 21.08.2018 | 16:54
Mihaela Buzărnescu, între real și fantastic. Revista FANATIK vă oferă un mini-roman cu viața incredibilă a lui MIki. Nu-l ratați că nu știți ce pierdeți!

A apărut noua revistă FANATIK, numărul din luna august! Număr de excepție, subiecte tari, interviuri inedite, reportaje emoționante! Doar 5 lei pentru 48 de pagini de senzație!

Nu ratați exclusivităţile revistei ce se află deja pe piaţă. Vreți să fiți informați şi să nu ratați culisele sportului intern şi internaţional? În noua revistă FANATIK găsiți tot ce căutaţi!

Cum s-a îndrăgostit România de Mihaela Buzărnescu. Blockbuster-ul unei vieți care bate filmul

Viața și cariera Mihaelei Buzărnescu se împletesc într-o esență care înseamnă, simplu și atât de complex, sport. Adică luptă și sacrificiu. Și lacrimi. Multe lacrimi. De bucurie și de tristețe. Un scenariu complet, parcă pus pe tavă pentru un blockbuster la Holywood!

Mihaela Buzărnescu, o viață și o carieră care se îmăletesc într-un blockbuster demn de scenariile fascinante ale superproducțiilor de milioane de dolari de la Holywood
Mihaela Buzărnescu, o viață și o carieră care se îmăletesc într-un blockbuster demn de superproducțiile de milioane de dolari de la Holywood

Noua revistă FANATIK a dat timpul înapoi în numărul din august, aflat deja pe tarabe, și a luat pas cu pas călătoria fantastică, pe alocuri incredibilă, a Mihaelei în lumea fascinantă a sportului alb. Nu ratați un mini-roman captivant în numărul din august al noii reviste FANATIK!

Cumpărați noua revistă FANATIK, aflată deja pe piață, citiți și vă minunați de salariile de adevărați… maidanezi pe care Ionuț Negoiță le dă jucătorilor de la Dinamo.

Noua revistă FANATIK vă așteaptă la chioșcurile de difuzare a presei cu fotografii inedite ale „comorilor” de acasă ale fotbaliștilor de la CFR Cluj, o super-galerie foto cu cele mai pătimașe susținătoare… „oficiale” ale lui Țucudean, Manea sau Omrani!

Nu ratați un număr deosebit al noii reviste FANATIK în luna august: 48 de pagini la doar 5 lei! Nu ratați să vă informați! Numărul din august al noii reviste FANATIK este plin de subiecte interesante și exclusive! Haideți la chioșcuri: a apărut noua revistă FANATIK!

5 lei costă noua revistă FANATIK! La acest preț vă oferă nu mai puțin de 48 de pagini cu subiecte tari, interviuri inedite și reportaje emoționante!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!