Life

Cum s-a luptat Angela Rusu cu depresia postnatală, după ce a născut la 47 de ani: “M-am simțit ca într-o colivie”

Angela Rusu a povestit despre cum s-a luptat cu depresia postnatală, după ce a născut anul trecut, la 47 de ani. Interpreta de muzică populară a trecut prin momente grele.
14.06.2022 | 17:49
Cum sa luptat Angela Rusu cu depresia postnatala dupa ce a nascut la 47 de ani Mam simtit ca intro colivie
Angela Rusu s-a confruntat cu depresia postnatală. Sursa foto: Capturi Pro TV/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Angela Rusu s-a luptat cu depresia postnatală anul trecut, după ce a născut a treia oară, la 47 de ani. Solista a trecut prin momente grele și înainte să-și aducă fetița pe lume.

Angela Rusu s-a confruntat cu depresia postnatală

Interpreta de muzică populară mai are două fiice, Larisa (28 de ani) și Rebeca (20 de ani). Cea de-a treia fiică s-a născut în mai 2021, atunci când artista avea 47 de ani.

ADVERTISEMENT

Sarcina Angelei Rusu nu a fost una grea, după cum a declarat în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, în sensul că nu s-a confruntat cu stări de rău în cele nouă luni.

Greutățile au început cu două luni înainte să o aducă pe lume pe Maria Anais, atunci când era încercată de anumite gânduri.

ADVERTISEMENT

“Cu 2 luni înainte să nasc au început să mă năpădească tot felul de gânduri.”, a declarat Angela Rusu în cadrul emisiunii La Măruță, de la Pro TV.

Deși mai are două fiice, vedeta spune că nu a mai știut cum să se descurce cu cea de-a treia. “Când m-am văzut cu copilul în brațe parcă nu mai știam să fac nimic.”, a adăugat ea.

ADVERTISEMENT

Mai mult, Angela Rusu a petrecut luni întregi închisă în casă, deși soțul ei încerca să o scoată la aer curat pentru a-și limpezi gândurile. Primele luni după ce a născut au fost foarte dificile pentru ea.

“M-am simțit ca într-o colivie și parcă se termina lumea. Mă gândeam că nu mai știu ce să fac cu fetița, mă gândeam că orice lucru mă depășește. Plângeam foarte mult, mă simțeam inutilă. (…)

ADVERTISEMENT

Am ajuns la un moment dat să am impresia că nu-mi pasă de cea mică. Nu mai aveam chef de viață.”, a mai dezvăluit interpreta de muzică populară.

Angela Rusu, sacrificii mari pentru a rămâne însărcinată

Actualul soț al Angelei Rusu și-a dorit foarte mult un copil, iar artista a făcut totul pentru a-și face fericit partenerul de viață. Solista a trecut prin multe înainte să rămână însărcinată pentru a treia oară.

“Am zis să fie fericit. Pentru că vedeam că e nefericit în fiecare zi că nu avem un copil. Am hotărât să fac sacrificiul ăsta și am făcut un sacrificiu foarte mare.

Am făcut patru fertilizări în vitro și nu a fost ușor. Fiecare fertilizare a însemnat o traumă pentru mine.”, a povestit Angela Rusu recent, la Pro TV.

ADVERTISEMENT
Tags: