Life

Cum s-a opus Regina Elisabeta căsniciei dintre Prințul William și Kate Middleton. Teama pe care o avea suverana

14.07.2020 | 12:23
Cum sa opus Regina Elisabeta casniciei dintre Printul William si Kate Middleton Teama pe care o avea suverana
Regina Elisabeta a II-a. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Regina Elisabeta a mustăcit când a aflat de intenția nepotului ei, Prințul William, de a se căsători cu Kate Middleton. Presa britanică dezvăluie cu suverana nu era tocmai încântată de această nuntă, însă în cele din urmă a început să o îndrăgească pe ducesa de Cambridge.

Regina Elisabeta n-a avut-o la inimă pe Kate Middleton

Potrivit tabloidelor din Anglia, Regina se temea să nu aibă parte de un nou divorț în Familia Regală, mai ales că în ultimii ani, înaintea căsătoriei din 2011 dintre cei doi, problemele s-au ținut lanț de membrii familiei.

ADVERTISEMENT

Relația dintre Kate și William nu a fost atât de armonioasă de la bun început, ba chiar nepotul i se confesase bunicii că nu era foarte sigur de relația cu aceasta.

S-au cunoscut în 2003 în perioada studenției, însă relația lor a fost una plină de suișuri și coborâșuri. Au stat chiar despărțiți în anul 2007, după care au reluat legătura.

ADVERTISEMENT

I-a câștigat încrederea când a apărut în peisaj intrusa Meghan Markle

Regina a fost destul de rece cu Kate Middleton încă de la începutul relației nepotului ei și a prins cu greu drag de ea.

Presa mondenă din Regat scrie că momentul în care Regina a început să o aibă la suflet pe Kate a fost apariția în peisaj a actriței Meghan Markle, cea care l-a împins pe Prințul Harry să părăsească Familia Regală.

ADVERTISEMENT

Regina a observat apoi că ducesa de Cambridge este mult mai dedicată și mai implicată în activitățile monarhice și chiar și acum este una din membrele Casei Regale care ocupă un loc de cinste în sufletul suveranei.

Mai mult, Regina însăși se pare că s-a opus de mai multe ori nunții, care, potrivit zvonurilor, ar fi trebuit să aibă loc mai devreme de 2011, cei doi porumbei având intenția să ajungă la altar imediat după împăcarea care a avut loc în 2008, după ce un an au stat separați.

ADVERTISEMENT