Life

Cum s-a petrecut Paștele la Survivor România! Imagini din vila de lux în care Tigrii s-au răsfățat

Cum au petrecut de Paște concurenții de la Survivor România. Imagini din vila de lux în care au stat cei care au reușit să câștige Jocul de recompensă.
25.04.2022 | 14:07
Cum sa petrecut Pastele la Survivor Romania Imagini din vila de lux in care Tigrii sau rasfatat
ADVERTISEMENT

Tigrii de la Survivor România au petrecut o noapte ca acasă în vila de lux pusă la dispoziție în emisiune. Aceștia au fost cu adevărat fericiți pentru că au putut dormi pe un pat.

Cum au petrecut Tigrii în vila de lux

De Paște, concurenții de la Survivor s-au bucurat de o masă copioasă, alături de prezentatorul Dan Pavel și de chef Foa, care le-a gătit.

ADVERTISEMENT

Tigrii s-au bucurat de momente speciale după ce au câștigat Jocul de recompensă de la Survivor. Premiul a fost pusă o noapte de vis la o vilă cu toate facilitățile, pe care echipa Tigrilor a meritat-o din plin.

Ce i-a impresionat cel mai mult pe Tigrii au fost paturile mari din casă, mai ales pentru că de luni de zile dorm pe scânduri incomode.

ADVERTISEMENT

Încă de la intrarea în casă aceștia au fost uimiți de vila pusă la dispoziție, și inclusiv fotoliile albastre i-au impresionat. De altfe, primul lucru pe care l-au făcut când au intrat în casă a fost să se arunce pe canapele și fotolii.

De asemenea, Tigrilor le-a plăcut și baia, unde aveau periuțe și pastă de dinți, un lucru care pare banal, dar nu pentru concurenții de la Survivor, care au parte de multe lipsuri.

ADVERTISEMENT

În aceste momente, aceștia tot s-au gândit și la colegii lor Vulturii: „Băi, săracii Vulturi. Să vedeți ce ne vor mirosi mâine, vor sta numai pe lângă noi”, au spus Tigrii.

Desigur, aceștia nu au ratat ocazia de a se bucura de piscina pusă la dispoziție și au făcut o baie în ea. Fetele au fost bucuroase că se pot spăla pe păr așa cum trebuie, dar și băieții au petrecut ceva vreme pentru a se spăla în tihnă.

ADVERTISEMENT

Cum arată vila de lux în care au petrecut Tigrii

Vila de lux avea mai multe dormitoare, toate cu paturi mari. Erau și două livinguri cu televizor și o masă mare unde aceștia puteau mânca.

Din vilă nu putea lipsi o baie mare, cu un duș imens și toate produsele de igienă corporală de care aveau nevoie Tigrii.

Cu un decor minimalist și pete de culoare, vila i-a impresionat pe Tigrii, care au rezumat impresia lor într-un singur cuvânt: „Wow!”.

ADVERTISEMENT
Tags: