Life

Cum s-a pregătit Alexandra Stan pentru Survivor România. Imaginea care i-a năucit pe bărbați

30.12.2020 | 14:41
Cum sa pregatit Alexandra Stan pentru Survivor Romania Imaginea care ia naucit pe barbati
ADVERTISEMENT

Alexandra Stan ia în serios participarea la Survivor România, iar de câteva săptămâni face mai mult sport ca oricând pentru că o vor aștepta adevărate provocări în Republica Dominicană și trebuie să fie în formă pentru a face față concursului de la Kanal D.

Cântăreața a postat pe o rețea de socializare o fotografie cu ea de la sala de fitness, în care este extrem de sexy. Poza a făcut furori printre internauți datorită costumului mulat cu care s-a antrenat, care a scos în evidență formele sale de invidiat.

ADVERTISEMENT

Vedeta s-a pregătit temeinic pentru aventura din junglă la complexul afaceristului Dinu Pescariu din București, Sport & Spa, locul unde ajung cele mai în vogă celebrități de la noi, creme de la creme.

Alexandra Stan, gata pentru Survivor România 2021

Pentru Alexandra, experiența de la Survivor România va fi una care cu siguranță o va marca și va avea multe de învățat. Într-un interviu pentru Știrile Kanal D, acordat imediat după ce numele ei a fost confirmat în echipa Faimoșilor, vedeta a spus că o să îi fie frică nopțile, iar problema cea mai mare ar putea fi lipsa hranei.

ADVERTISEMENT
alexandra stan
Alexandra Stan, în formă pentru Survivor România sezonul 2. Foto: Instagram

„Sunt foarte fericită și entuziasmată pentru acest nou capitol din viața mea. Nu am crezut niciodată că voi avea curaj să fac asta. Dar am zis că după anul 2020, nimic nu mă mai sperie.

Motivul principal pentru care particip la este pentru că vreau să mă cunosc cu adevărat, fără măști, fără social media, fără echipe de management și fără familie, prietenii și fanii care mă susțin non stop. Sper că ei să continue să mă susțină în continuare de acasă.

ADVERTISEMENT

Vreau să-mi cunosc adevăratele limite! Sper să fac față atât condițiilor, temperaturii și lipsei de mâncare, competițiilor sportive pe trasee și nu în ultimul rând tensiunilor dintre concurenți. Sper să rămân cât mai mult în concurs și să mă înțeleg cu toată lumea! Amu’ncepe!!!”, a declarat artista, potrivit Kanal D.