Sport

Cum s-a pregătit Billel Omrani pentru debutul la FCSB. Criosaună la -162 grade Celsius. Foto

Billel Omrani (29 de ani) ar putea debuta pentru FCSB în meciul cu FC Argeș, iar atacantul francez a tras tare la antrenamente pentru a fi apt din punct de vedere fizic.
02.10.2022 | 13:06
Cum sa pregatit Billel Omrani pentru debutul la FCSB Criosauna la 162 grade Celsius Foto
Billel Omrani este evaluat la 1,3 milioane de euro conform Transfermarkt. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Billel Omrani e ultimul transfer al FCSB, iar Nicolae Dică anunță că atacantul francez ar putea debuta în partida cu FC Argeș.

Billel Omrani, pregătire spartană la criosaună pentru a fi apt la meciul dintre FCSB și FC Argeș

Billel Omrani trage tare să fie 100% din punct de vedere fizic la ora meciului cu FC Argeș, o partidă extrem de importantă pentru jucătorii lui Nicolae Dică, ținând cont de situația din clasament.

ADVERTISEMENT

Fostul atacant al lui CFR Cluj a făcut recuperare după antrenament la criosaună, la o temperatură extrem de scăzută: minus 162 de grade.

Billel Omrani, recuperare cu criosaună înainte de debutul la FCSB
Billel Omrani a jucat ultimul meci în urmă cu mai bine de 4 luni. Sursă foto: Instagram @Billel Omrani

Nicolae Dică a vorbit la conferința de presă despre posibilitatea ca Omrani să debuteze în tricoul FCSB: Omrani e în lot, e apt. Veți vedea mâine dacă joacă. De ce să nu poate să joace lângă Compagno?”.

ADVERTISEMENT

Antrenorul FCSB-ului e de părere că atacantul francez poate evolua în mai multe sisteme de joc: „A jucat și în 4-3-3 și în 4-2-2. A jucat în 4-3-3 pe dreapta și pe stânga și poate evolua și cu încă un atacant lângă el. Nu avem probleme”.

Gigi Becali îl impune pe Billel Omrani în primul unsprezece: „Păi la primul meci o să îl vedeți pe teren”

Patronul FCSB-ului a intervenit la ProArena și a declarat că vrea să îl vadă pe Omrani titular la meciul cu FC Argeș: „Păi la primul meci o să îl vedeți pe teren”.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali are pretenții mari de la Nicolae Dică, mai ales pe faza de atac: „Întotdeauna mi-am dorit lucrul ăsta (n.r. – să facă din FCSB o echipă ofensivă), în mandatul trecut am fost cea mai ofensivă echipă din Liga 1.

Și eram cea mai defensivă echipă după CFR Cluj. Acum nu mai suntem așa bine, dar sperăm că vom ajunge acolo înapoi”, a mai spus omul de afaceri.

ADVERTISEMENT

Billel Omrani, nerăbdător să revină pe teren: „Sunt pregătit pentru meciul cu Argeș”

Billel Omrani a jucat pentru FCSB 2 împotriva lui CS Dinamo pentru a avea cât mai multe minute și consideră că Dică se poate baza pe el la meciul cu piteștenii: „Mă simt bine din punct de vedere fizic, lucrez foarte, foarte mult. M-am simțit foarte bine, am jucat mult, am făcut sprinturi, vedem cum voi fi săptămâna viitoare.

Acum sunt foarte bine, sunt pregătit pentru meciul cu Argeș. Mai am puțin și ajung la 100 la sută, cred că acum sunt la 80 la sută. Mai am nevoie de meciuri”, declara francezul pe 24 septembrie.

Billel Omrani a primit o sumă uriașă la semnătură și e unul dintre cei mai bine plătiți jucători ai FCSB

FANATIK a aflat în exclusivitate că Billel Omrani a primit nu mai puțin de 250.000 de euro la semnătură de la Gigi Becali. 

Billel Omrani e unul dintre cei mai bine plătiți jucători ai FCSB după plecarea lui Florin Tănase. Vârful are un salariu de 20.000 de euro pe lună și a semnat un contract pe un an, cu opțiune de prelungire.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 3,15 este cota pentru ”1 și sub 2,5 goluri” la FCSB – FC Argeș. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT