Life

Cum s-a răzbunat o femeie din Vaslui pe amanta soțului ei. A vrut să filmeze totul, iar ce a urmat i-a șocat pe anchetatori

O femeie din Vaslui a pus în practică o răzbunare care a întrecut orice fel de așteptare. Aceasta a vrut să o pedepsească pe amanta soțului ei în cel mai josnic mod.
30.11.2022 | 22:25
Cum sa razbunat o femeie din Vaslui pe amanta sotului ei A vrut sa filmeze totul iar ce a urmat ia socat pe anchetatori
Pedeapsa primită de o femeie din Vaslui din partea unei soții furioase. Sursă foto: Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Răzbunare ca în filme, cam asta se poate spune despre toate cele întâmplate la Vaslui în urmă cu două zile.

Răzbunarea unei femei din Vaslui i-a șocat pe mulți

Totul s-a întâmplat pe 28 noiembrie, în comuna Pușcași, județul Vaslui. Povestea însă este cu mult mai veche, conform celor spuse de vecini.

ADVERTISEMENT

De ani de zile, o vecină, pe numele Irina A. se răzbună constant pe o altă femeie, Elena H. Agresoarea a tot acuzat-o pe aceasta că ar fi avut o aventură cu bărbatul ei, drept urmare, aceasta trebuia pedepsită.

Cel mai recent eveniment însă a fost unul extrem de dur, astfel încât Elena H, mamă a cinci copii, a ajuns să fie transportată la spital după ce a fost bătută cu bestialitate, iar asta este doar o parte din poveste.

ADVERTISEMENT

În ultimii ani, Irina A i-a tot spart ferestrele presupusei amante a bărbatului ei, așa că familia a fost nevoită să pună altele noi, conform adevarul.

Lucrurile nu s-au oprit aici, scrie sursa citată. Deși Irina A lucrează în Spania, recent, aceasta a revenit în țară, iar totul a scăpat de sub control.

ADVERTISEMENT

Familia victimei a dezvăluit că pe 28 noiembrie, Elena H se afla în fața porții și mătura frunzele. În curte au intrat vecina agresoare și nora ei, care au imobilizat-o.

Atacatoarea și nora ei voiau să filmeze totul

Ulterior, cele două au târât-o prin casă pe femeie și de asemenea, au lovit-o cu pumnii, dar și cu picioarele.

ADVERTISEMENT

Atât Irina A cât și nora ei au dezbrăcat-o pe presupusa amantă și au început să o filmeze.

Lucrurile au degenerat în momentul în care cele două au vrut să o și violeze, filmând totul, pentru a o umili public.

Menționăm faptul că victima a depus plângeri la poliție constant, în ultimii cinci ani de zile, atât pentru amenințare, cât și pentru distrugere, însă autoritățile nu au făcut nimic, cel puțin până acum.

În urma celor întâmplate pe 28 noiembrie, polițiștii s-au mobilizat și au ajuns la locuința agresoarei.

Aceasta urmează să fie audiată, iar mai apoi, vor fi luate și măsurile legale în acest caz.

Amintim că nu de puține ori, astfel de cazuri, în care un partener se răzbună din acuza infidelități au avut și un final mai tragic.

ADVERTISEMENT