News

Cum s-a răzbunat un harghitean după ce s-a certat cu sora sa. Bărbatul a fost reținut

Un bărbat din Miercurea Ciuc a fost reținut după ce a distrus mașina surorii sale. Cei doi erau certați, iar femeia a primit mai multe amenințări.
08.05.2023 | 15:05
Cum sa razbunat un harghitean dupa ce sa certat cu sora sa Barbatul a fost retinut
Un harghitean a fost reținut pentru că a distrus mașina surorii sale. Foto: Captura YouTube.
ADVERTISEMENT

Un bărbat din Miercurea Ciuc a fost reținut pentru că a distrus mașina surorii sale. Cei doi au avut relații complicate și s-au certat de mai multe ori. Bărbatul s-a simțit neîndreptățit și a decis să se răzbune. Harghiteanul a lovit capota autovehiculului cu un obiect ascuțit și i-a smuls și cele două oglinzi retrovizoare.

Un harghitean a fost reținut după ce a distrus mașina surorii sale

”Polițiștii din Miercurea-Ciuc au reținut pentru 24 de ore un bărbat din Miercurea-Ciuc, după ce a distrus un autoturism parcat pe o stradă din oraș”, au anunțat, luni, reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Harghita.

ADVERTISEMENT

Bărbatul de 33 de ani a fost reclamat de către martori oculari ai evenimentului, care au apelat la ajutorul polițiștilor și au sunat la 112. Oamenii legii s-au deplasat la fața locului și au constatat că bărbatul a folosit un obiect ascuțit pentru a lovi ușa apartamentului surorii sale și ulterior a lovit autoturismul acesteia, provocându-i distrugeri în zona capotei, după care i-a smuls și cele două oglinzi retrovizoare.

”Echipajul de poliție care s-a deplasat la fața locului a constatat că bărbatul s-a deplasat la locuința surorii sale, având asupra sa un obiect ascuțit cu care a lovit ușa apartamentului acesteia. Ulterior, acesta a mers în parcarea din fața imobilului și a lovit autoturismul surorii sale, provocându-i distrugeri în zona capotei, după care i-a rupt și cele două oglinzi retrovizoare”, au remarcat oamenii legii.

ADVERTISEMENT

Polițiștii au emis un ordin de protecție

Cei doi s-au confruntat cu mai multe situații conflictuale, în urma cărora femeia a primit amenințări din partea fratelui. În acest context, polițiștii au decis să emită un ordin de protecție provizoriu și au întocmit un dosar penal sub “aspectul comiterii infracțiunilor de amenințare și distrugere”.

”Din acest motiv, polițiștii au luat măsura preventivă a reținerii pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunilor de amenințare și distrugere. De asemenea, față de acesta, polițiștii au emis și un ordin de protecție provizoriu”, au mai adăugat oamenii legii.

ADVERTISEMENT

Un bărbat din Caraș – Severin a vandalizat mașina poliției

Nu este prima dată când românii își potolesc durerile, distrugând mașinile altora. Un bărbat din Caraș – Severin a devenit celebru după ce a vandalizat mașina poliției locale. Isprava acestuia a fost remarcată de sindicatul Europol. Românul a distrus o autospecială de poliție cu ciocanul, profitând de absența agenților.

Răufăcătorul și-a motivat gestul prin faptul că nu suportă poliția. Incidentul s-a produs la postul de poliție Măureni, iar imagini cu mașina distrusă au fost făcute publice de sindicatul Europol, care au reacționat dur la acest caz.

ADVERTISEMENT

“Un cetățean cu impozitele plătite la zi, în mijlocul nopții, profitând că la postul de poliție nu era niciun polițist (la 90% din posturi este aceeași situație) a luat un ciocan și a fezandat o ‘autospecială’ de politie Duster aparținând Postului de Poliție Măureni din județul Caraș-Severin.

Imaginile sunt revoltătoare și reflectă la acest moment gradul de educație a unei părți importante a societății, votanții preferați de mâine ai politicienilor. Ce este de-a dreptul halucinant a fost justificarea bărbatului pentru gestul său: ‘nu suport poliția’ dar și amenințarea că pe viitor va mai comite alte asemenea fapte”, au transmis reprezentanții Europol, pe Facebook.

 

 

ADVERTISEMENT
Tags: