Life

Cum s-a răzbunat un mire pe mireasă în ziua nunții, după ce a fost înșelat cu cavalerul de onoare: ”Aș face la fel”

Ce a făcut un mire în ziua cea mare, după ce a aflat că mireasa se iubește cu cavalerul de onoare. Reacțiile internauților.
27.05.2023 | 17:59
Cum sa razbunat un mire pe mireasa in ziua nuntii dupa ce a fost inselat cu cavalerul de onoare As face la fel
Ce a făcut un mire în ziua cea mare, după ce a aflat că mireasa se iubește cu cavalerul de onoare. Reacțiile internauților. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Cum s-a răzbunat un mire pe mireasă în ziua nunții, după ce a fost înșelat cu cavalerul de onoare. Un internaut a declarat că ar face la fel. Întâmplarea neașteptată a făcut înconjurul lumii și a primit zeci de comentarii.

Ce a făcut un mire în ziua cea mare, după ce a aflat că mireasa se iubește cu cavalerul de onoare. Reacțiile internauților

Un mire a dezvăluit ce a făcut în ziua cea mare, după ce a aflat că mireasa se iubește cu cavalerul de onoare care îi era prieten foarte bun. Bărbatul a găsit o modalitate neobișnuită pentru a se răzbuna pe proaspăta sa soție.

ADVERTISEMENT

Femeia alături de care urma să-și petreacă tot restul vieții nu va uita, cu siguranță, această zi. Mirele a aflat că partenera de viață nu îi este fidelă și a așteptat să-i spună verde-n față acest lucru chiar la petrecerea de nuntă.

Planul a fost ținut secret o perioadă bună. În timpul discursului i-a rugat pe invitați să desfacă plicurile primite, moment în care a anunțat că va părăsi localul împreună cu familia sa. Mireasa s-a simțit foarte umilită.

ADVERTISEMENT

„Chiar înainte să încep am o altă poveste să vă spun, nu vă pot spune cine mi-a spus pentru că nu am voie să spun povestea. Dar o să spun povestea oricum. Așa că a fost o nuntă și ei au făcut nunta, mirii.

Vin acum plicuri, dacă ați putea să le deschideți cu toții. Voi pleca acum”, a spus bărbatul, conform Mirror. Mirele a povestit mai târziu întreaga întâmplare într-un podcast moderat pe TikTok.

ADVERTISEMENT

În respectivele plicuri se aflau imagini cu mireasa care era surprinsă în timp ce își înșela soțul cu cavalerul de onoare. A trebuit să suporte rușinea, dar și cheltuielile aferente ceremoniei şi petrecerii de nuntă.

Mirele, răzbunare la momentul potrivit

„În viață este totul despre sincronizare! Ce legendă!”, este mesajul lăsat de unul dintre fanii interviului din mediul online. „Nu-l acuz deloc!! Aș face la fel”, a adăugat un alt bărbat legat de situația mirelui.

ADVERTISEMENT

În altă ordine de idei, au fost și persoane care s-au întrebat ce se întâmplă cu cei doi tineri care, având în vedere că se aflau la petrecerea de nuntă, erau deja căsătoriți. Cel mai probabil divorțul va fi unul rapid, infidelitatea fiind o dovadă în acest sens.

ADVERTISEMENT
Tags: