Super foto. Cum s-a refăcut Simona Halep după meciul cu Sevastova. Imaginea surprinsă de Andrei Pavel

Eduard Popa   
in Cele mai citite
15/02/2018, 19:49
Super foto. Cum s-a refăcut Simona Halep după meciul cu Sevastova. Imaginea surprinsă de Andrei Pavel

Simona Halep a început excelent turneul de la Doha, după ce le-a învins pe Ekaterina Makarova şi Anastasija Sevastova şi s-a calificat joi în sferturile Turneului de la Doha. 

Turneul din Qatar a reprezentat prima şansă pentru Simona de a juca tenis după finala de la Australian Open şi toţi ochii au fost pe starea ei de sănătate, respectiv pe glezna la care suferise o entorsă. Imediat după meciul cu Sevastova, Simona a făcut o şedinţă de recuperare.

Halep, duel în sferturi cu surpriza turneului

Halep a făcut câteva mişcări de stretching, sub atenţia preparatorului fizic Teo Cercel. Imaginile inedite cu Simona au fost postate pe reţelele de socializare de antrenorul lui Halep, Andrei Pavel. VEZI FOTO

Halep a stat numai o oră şi 5 minute cu letona Sevastova, pe care a bătut-o după ce aceasta a condus 3-2 cu break în setul doi. Cu toate acestea, după intervenţia lui Andrei Pavel, Simona a jucat perfect şi nu i-a mai dat niciun game letonei. În sferturi Halep o va întâlni pe americanca de 18 ani Catherine Bellis, care a trecut de Karolina Pliskova, scor 7-6, 6-3. 

Ştirea MOMENTULUI

Dinamo – Voluntari 2-1. Video! Vezi rezumatul. “Câinii”, pe primul loc

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.