Super foto. Cum s-a refăcut Simona Halep după meciul cu Sevastova. Imaginea surprinsă de Andrei Pavel

simona halep, halep doha, halep-bellis

Simona Halep a trecut destul de uşor de Anastasija Sevastova în optimile Turneului de la Doha, scor 6-4, 6-3.

Simona Halep a început excelent turneul de la Doha, după ce le-a învins pe Ekaterina Makarova şi Anastasija Sevastova şi s-a calificat joi în sferturile Turneului de la Doha. 

Turneul din Qatar a reprezentat prima şansă pentru Simona de a juca tenis după finala de la Australian Open şi toţi ochii au fost pe starea ei de sănătate, respectiv pe glezna la care suferise o entorsă. Imediat după meciul cu Sevastova, Simona a făcut o şedinţă de recuperare.

Halep, duel în sferturi cu surpriza turneului

Halep a făcut câteva mişcări de stretching, sub atenţia preparatorului fizic Teo Cercel. Imaginile inedite cu Simona au fost postate pe reţelele de socializare de antrenorul lui Halep, Andrei Pavel. VEZI FOTO

Halep a stat numai o oră şi 5 minute cu letona Sevastova, pe care a bătut-o după ce aceasta a condus 3-2 cu break în setul doi. Cu toate acestea, după intervenţia lui Andrei Pavel, Simona a jucat perfect şi nu i-a mai dat niciun game letonei. În sferturi Halep o va întâlni pe americanca de 18 ani Catherine Bellis, care a trecut de Karolina Pliskova, scor 7-6, 6-3.