Life

Cum s-a schimbat relația Vlăduței cu soțul ei de când sunt părinți: „Ne vine să ne batem”

Vlăduța Lupău a dezvăluit cum s-a schimbat relația dintre ea și soțul său, Adi Rus, după venirea pe lume a micuțului Iair.
04.11.2022 | 15:31
Cum sa schimbat relatia Vladutei cu sotul ei de cand sunt parinti Ne vine sa ne batem
Vlăduța Lupău a spus cum i s-a schimbat viața după ce a devenit mamă. Foto: captură Pro TV
ADVERTISEMENT

În luna august a acestui an, Vlăduța Lupău l-a adus pe lume pe Iair, primul său copil. Micuțul i-a schimbat viața artistei pe mai multe planuri. Pe lângă faptul că își organizează cariera și concertele în jurul fiului său, băiatul a produs modificări și în relația părinților lui.

Cât s-a schimbat relația Vlăduței Lupău și a lui Adi Rus după ce au devenit părinți

Anul acesta, Vlăduța Lupău și-a îndeplinit unul dintre cele mai mari vise. Artista și soțul său au devenit părinții unui băiețel în luna august. Iair le-a întregit viața celor doi și le-a adus multă bucurie și emoție.

ADVERTISEMENT

De curând s-au mutat în casă nouă, iar artista se ocupă totodată și de carieră, pe care nu o poate neglija. În prezent, se află în București pentru câteva zile, ocazie cu care a trecut și pe la emisiunea lui Cătălin Măruță.

Artista a vorbit despre lucrurile care s-au schimbat pentru ea de când a devenit mamă. Chiar dacă este greu, nu se plânge și recunoaște că nimic nu se compară cu bucuria pe care Iair i-o aduce.

ADVERTISEMENT

Iar când vine vorba de Adi Rus, sportivul este topit după băiețelul lui. Mai mult, el și Vlăduța Lupau sunt capabili chiar și să se certe pentru a petrece mai mult timp cu acesta.

„Adi…îl știai că e nebun după copii. Acuma, cred că ar trebui să-i fac câte o programare pe săptămână la centru. E foarte îndrăgostit după copilul lui.

ADVERTISEMENT

S-a schimbat în și mai bine. Oricum era un bărbat model pentru mine. Este cel mai bun, cel mai grijuliu.

Uneori ne vine să ne batem. Când ajungem acasă dimineața de la evenimente, ne batem care să meargă să-l pupe primul. Ne împingem pe scări”, a povestit Vlăduța Lupău.

ADVERTISEMENT

De ce nu mai alăptează Vlăduța Lupău

Totuși, Vlăduța Lupău nu-și mai alăptează fiul. Nu pentru că nu a vrut, ci pentru că, după ce în ziua botezului nu a apucat să mănânce deloc, a rămas fără lapte.

„Am crezut că e un mit că dacă nu mănânci sau ești stresat se oprește laptele. Într-adevăr, eu la botez nu am mâncat absolut nimic și am rămas fără lapte”, a dezvăluit Vlăduța Lupău.

ADVERTISEMENT