Life

Cum s-a schimbat viața lui Adrian Nartea după ce a fost la un pas de moarte: “Pot să spun că am renăscut”

Adrian Nartea a fost la un pas de moarte acum câțiva ani, după ce a fost diagnosticat cu o boală gravă. Cum i s-a schimbat viața de atunci.
30.10.2022 | 10:27
Cum sa schimbat viata lui Adrian Nartea dupa ce a fost la un pas de moarte Pot sa spun ca am renascut
Adrian Nartea a fost la un pas de moarte în trecut. Sursa foto: Instgaram
ADVERTISEMENT

Adrian Nartea (41 de ani), protagonistul serialului “Vlad”, de la Pro TV, care s-a terminat anul trecut, a trecut prin momente dificile în urmă cu câțiva ani, atunci când a fost la un pas de moarte. Actorul a avut probleme grave de sănătate.

Adrian Nartea a fost la un pas de moarte. Cum s-a schimbat de atunci viața actorului

În urmă cu cinci ani, actorul a fost diagnosticat cu o tumoare pe creier, poziționată chiar în spatele ochiului drept. Adrian Nartea a suferit două intervenții chirurgicale la Lyon, în Franța.

ADVERTISEMENT

În cele din urmă, actorul s-a vindecat, iar acum este complet sănătos și merge regulat la medic pentru controale de rutină.

Protagonistul serialului “Vlad” a învățat să aprecieze mai mult viața după acele momente cumplite. Actorul și-a dat seama care sunt lucrurile cu adevărat importante în viață.

ADVERTISEMENT

“Am prețuit viața după acele probleme mult mai mult. Momente de genul acesta te ajută să îți dai seama care sunt lucrurile importante în viață.

Înainte să mi se întâmple acele lucruri puneam mai mult accent pe ce cred alții, cum să fiu pentru alții, în loc să mă gândesc cum să fiu pentru mine.

ADVERTISEMENT

Sunt bine acum, nu am nicio stare rea. Fac controale de sănătate, periodic, în România, pe care le face oricine. Lucrurile sunt ok.”, a declarat Adrian Nartea pentru click.ro.

Adrian Nartea simte că a “renăscut” după acea cumpănă și consideră că familia este cea mai importantă și nu faima, care se poate termina oricând.

ADVERTISEMENT

“După acel prag pot să spun că am renăscut și de asta zic tot timpul că lucrurile importante sunt acasă în familie.

Faima este un lucru efemer care apare și dispare. Nu trebuie să ne îmbătăm cu apă rece. Ce este important este că lucrurile simple din viață alea sunt importante.”, a continuat actorul.

Adrian Nartea a vorbit despre căsnicia cu Alina Ferinceac

În plan personal, lucrurile merg bine pentru Adrian Nartea, care este foarte discret în legătură cu povestea lui de dragoste. Actorul este căsătorit cu fostul manechin Alina Ferinceac, iar împreună au două fetițe.

Cu toate că nu vorbește foarte des despre familia lui, Adrian Nartea spune că nu evită să se afișeze alături de soție și de fiicele lor, toți fiind expuși la viața publică.

În același timp, actorul și-ar dori ca fetele lui să se bucure de o copilărie obișnuită. Soția și cele două fiice îi oferă actorului echilibrul de care are nevoie și mereu este fericit alături de ele.

“Aș vrea ca ele să aibă o copilărie normală, sincer, și tati să se ducă la muncă. Fetițelor le place să meargă la teatru pentru copii, cel puțin Mara, care are șapte ani, este fascinată și tot timpul, atunci când merge, rămâne cu ceva de acolo. Familia pentru mine reprezintă totul.

Nu există o definiție pentru că familia te ajută în momentul în care te-ai întors acasă să te bucuri de aplauzele pe care le-ai avut pe scenă. Soția și fetițele noastre îmi oferă echilibrul de care am eu nevoie în viață. Tot timpul!”, a mai spus îndrăgitul actor.

Atunci când este plecat pentru proiectele pe care le filmează, soția lui Adrian Nartea se ocupă de casă și de fetițe, dar și el încearcă să “compenseze” atunci când se întoarce.

După terminarea serialului “Vlad”, care i-a adus un succes răsunător, Adrian Nartea a început un nou proiect. Actorul interpretează rolul principal în “Voyager”, primul film SF românesc.

ADVERTISEMENT
Tags: