Life

Cum s-a schimbat viața lui Smiley după ce a devenit tătic: „Nu știu cât o să dorm sau dacă o s-o fac”

21.03.2021 | 16:16
Cum sa schimbat viata lui Smiley dupa ce a devenit tatic Nu stiu cat o sa dorm sau daca o so fac
ADVERTISEMENT

Smiley a dezvăluit cum i s-a schimbat viața după ce a devenit tătic. Artistul a explicat că nu știe cât va dormi dorm sau dacă o s-o facă.

Gina Pistol și Smiley sunt în culmea fericirii de când au devenit părinți. Cei doi s-au învățat să-și împartă sarcinile și se bucură de fiecare clipă petrecută alături de micuța lor.

ADVERTISEMENT

Cântărețul a dezvăluit că nu prea doarme noaptea, dar a precizat că iubește acest sentiment. Fanii au reacționat în număr mare, cu sfaturi și încurajări, dar și cu glume și ironii.

Cum s-a schimbat viața lui Smiley după ce a devenit tătic: „Nu știu cât o să dorm sau dacă o s-o fac”

Smiley a distribuit o fotografie pe Instagram, însoțită de o descriere prin care explică totul: „Așa sunt în fiecare noapte. Nu stiu cât o să dorm sau dacă o s-o fac. Iubesc asta!”

ADVERTISEMENT

Admiratorii artistului au reacționat cu repeziciune. Oamenii i-au dat sfaturi, i-au transmis încurajări, dar au și glumit pe seama situației.

„Primii 18 ani sunt mai grei, apoi te obișnuiești”, „așteaptă să înceapă să aibă colici, să înceapă să îi dea dinții, să aibă diaree, să țipe în somn, să facă febră și să nu știi de ce, să cadă și să se lovească și să vă spună vă iubesc mami și tati… se merită totul pentru copiii noști, să vă fie sănătoasă prințesa.”

ADVERTISEMENT

”Haha, cunoscută situație de acum 3 zile încoace? ne bucurăm să fim părinți și noi”, „oooo, acum e ok, la început. Vorbim peste vreo trei săptămâni,” „ apoi nu dormi până în zori, până n-o vezi venind de la clubul de noapte”, sunt doar câteva dintre reacțiile internauților.

Artistul a mai povestit cum sosirea pe lume a fetiței le-a schimbat viața lui și Ginei Pistol. El a explicat că fac o echipă bună în noile roluri, de părinți.

ADVERTISEMENT

„Lucrăm bine în echipă, ne trezim împreună, facem tot împreună. Gina şi-a revenit foarte bine. Fetiţa noastră este perfectă, minunată, e o minune pentru noi. Sunt o grămadă de sentimente noi pentru mine, pentru Gina, ne bucurăm că trăim această poveste frumoasă. Şi atunci când te trezeşti la 4 dimineaţa o faci cu cel mai mare drag, e o plăcere. În momentul când se naşte copilul tău îţi dai seama că până în acel moment nu ai iubit pe nimeni”, a explicat artistul.

ADVERTISEMENT