News

Cum s-a sinucis tatăl lui Gheorghe Dincă. Secretul cel mai ascuns al criminalului din Caracal

28.08.2019 | 20:05
Cum sa sinucis tatal lui Gheorghe Dinca Secretul cel mai ascuns al criminalului din Caracal

Ies la iveală noi detalii șocante din trecutul lui Gheorghe Dincă, fostul mecanic auto din Caracal, care a sechestrat, violat și cel mai probabil ucis cu sânge rece două tinere de 15, respectiv 19 ani. Monstrul care a îngrozit și revoltat întreaga opinie publică prin faptele sale cumplite păstrează ascuns un secret negru ce datează de ani întregi.

Tatăl lui Gheorghe Dincă s-a spânzurat

Mai concret, potrivit Antena 3, tatăl criminalului a decis să-și pună capăt zilelor, fiind găsit spânzurat chiar în curtea casei groazei. Dezvăluirea incredibilă a fost făcută chiar de fosta colegă de clasă a bărbatului de 66 de ani, acuzat că le-a omorât pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu.

Am făcut școala împreună. Am copilărit aici. Gheorghe Dincă după ce s-a căsătorit s-a mutat la oraș. Venea des pe la părinții săi, avea grijă de ei. Tot ce pot să vă spun este că tatăl său s-a spânzurat”, a declarat femeia pentru sursa citată. Informația a fost confirmată recent de fiica psihopatului din Caracal, care a povestit într-o emisiune televizată că bunicul său era dependent de alcool. În plus, potrivit spuselor Danielei Dincă, gestul necugetat ar fi fost consecința unor certuri aprinse între tată și fiu, chiar din cauza consumului de alcool. Pe atunci, Gheorghe Dincă avea 42 de ani.

Alexandra Măceșanu nu poate fi declarată decedată. Sursa foto: Facebook
Alexandra Măceșanu nu poate fi declarată decedată. Sursa foto: Facebook

Alexandra Măceșanu nu poate fi declarată moartă

Chiar dacă specialiștii INM au anunțat că osemintele descoperite în curtea criminalului din Caracal au ADN-ul Alexandrei Măceșanu, tânăra de 15 ani care a căzut victimă monstrului, autoritățile nu pot declara în mod oficial că tânăra a încetat din viață. Mai concret, un specialist în medicină legală afirmă că nu există în momentul de față suficiente probe pentru emiterea unui certificat de deces penumele fetei.

Toate aceste date intră în responsabilitatea unui specialist în medicină legală, care își asumă totul sub semnătura și parafă când emite un asemenea document. El poate trece în act doar deces din cauză medicală neprecizată, produs în circumstanțe necunoscute, având la bază doar cele două expertize”, a declarat acesta pentru Libertatea.