Fotbal international

Cum s-a trăit în Germania umilința eliminării de la Cupa Mondială: „Se acuză unii pe alții”. Video exclusiv

E tragedie în Germania! Toată țara deplânge eliminarea naționalei lui Hansi Flick de la Campionatul Mondial din Qatar. „Catastrofă!”, urlă nemții.
02.12.2022 | 12:41
Cum sa trait in Germania umilinta eliminarii de la Cupa Mondiala Se acuza unii pe altii Video exclusiv
Cum s-a trăit în Germania umilința eliminării de la Cupa Mondială: „Se acuză unii pe alții”
ADVERTISEMENT

Mihai Rusu, fost jucător de tenis, în prezent antrenor în Germania la o școală privată, a analizat la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI eliminarea Germaniei de la Campionatul Mondial din Qatar.

Ce spun nemții despre eliminarea rușinoasă de la Campionatul Mondial din Qatar:

Stabilit la Munchen, fosta voce a Europei Libere, a explicat cum s-a trăit în Germania rușinea suferită de „Mannschaft”, care a terminat pe locul 3 Grupa E de la CM 2022, în spatele Japoniei și a Spaniei.

ADVERTISEMENT

„Este o catastrofă pentru fotbalul german că a ieșit atât de devreme, o repetare dupa CM Rusia. Nu e o conspirație, nimeni nu crede, nu ne duce nimic până acolo. E doar o decepție, cum au declarat fotbaliștii după meciul cu Costa Rica. Toți au declarat că sunt de vină. Au ratat prea mult. Cine pierde primul meci de la CM intră sub o presiune.

Iată că nici fotbaliștii germani, rasa anglosaxonă, nu este atât de beton la stresul creat de un CM. Sunt foști jucători, foști campioni mondiali, care au spus că Hansi Flick are o vină, că a așteptat prea mult până să schimbe jucătorii sau să schimbe tactica.

ADVERTISEMENT

S-a văzut abia în repriza a doua când au intrat doi fotbaliști foarte buni, Gotze și Havertz, atacantul de la Chelsea, care a marcat două goluri. Toți se întreabă cum a putut intra atât de târziu.

Schweinsteiger a criticat atitudinea fotbaliștilor pentru că nu ard, nu sunt trup și suflet pentru un meci al echipei Germaniei. Parcă au fost moi, s-au împăcat cu rezultatul, în fața Costa Ricăi, care putea conduce cu 3-1”, a declarat Mihai Rusu, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

Care sunt jucătorii din naționala Germaniei arătați cu degetul

„Catastrofă, decepție, ne merităm soarta, nu au valoare, câștigă prea mulți bani, prea multă aroganță. Fundașii, Sule, chiar și Rudiger, Klostermann. Toți jucătorii au fost autocritici în declarații. Inclusiv Flick. Muller a declarat că se retrage, rămâne la Bayern și le-a mulțumit suporterilor că au fost ani de zile alături de el.

O fost o țintă și Gundogan, pentru că lumea s-a întrebat cum de joacă atât de bine la Guardiola și de ce nu are același randament în echipa națională. Dar una peste alta, toți au decepționat, inclusiv Hansi Flick. Germania va trebui să găsească un nou concept, cu care să atace mai ales 2024, la Euro, care e în Germania.

ADVERTISEMENT

Flick rămâne. A spus ‘Da pot să fiu și eu vinovat’. Întrebat dacă își dă demisia, el a spus nu. El a declarat că își dă demisia înainte de CM dacă Germania nu trece de grupe. Dar a întors-o ca la Ploiești”, a adăugat Mihai Rusu.

ADVERTISEMENT
Tags: