Sport
Betano Left
Betano Right
Betano TOP

Cum s-a trăit meciul România – Olanda 0-3 în Centrul Vechi. Fanii au sperat la o minune întreaga partidă. Video

România a părăsit EURO 2024 după meciul cu Olanda de la Munchen, scor 0-3. Fanii "tricolorilor" au trăit la intensitate maximă partida din optimi în localurile din Centrul Vechi.
03.07.2024 | 00:40
Cum sa trait meciul Romania  Olanda 03 in Centrul Vechi Fanii au sperat la o minune intreaga partida Video
Suporterii României s-au uitat la meciul cu Olanda din optimile EURO 2024. Sursa Foto: Colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Meciul România – Olanda, scor 0-3, a fost trăit de români pe stadion, în zonele dedicate fanilor în Germania și în România, dar și în Centrul Vechi din București. Suporterii echipei naționale au urmărit partida la intensitate maximă, iar momentele au fost surprinse și de FANATIK.

Cum s-a trăit meciul România – Olanda 0-3 în Centrul Vechi

Fanii echipei naționale au trăit cu sufletul la gură meciul România – Olanda 0-3 în Centrul Vechi. Partida de la Munchen nu a funcționat așa cum suporterii “tricolori” se așteptau, însă performanța echipei naționale de la EURO 2024 a fost mai presus decât rezultatul.

ADVERTISEMENT

La București, nu a fost vremea propice pentru fotbal, deoarece o furtună a acaparat întreg orașul. Chiar și așa, românii au venit în centrul capitalei pentru a urmări partida din optimile EURO 2024. Până la startul meciului, toate terasele și restaurantele din Centrul Vechi au fost pline, iar oamenii s-au pregătit pentru marele duel cu Olanda.

Prima repriză a fost trăită la intensitate maximă. Suporterii naționalei, îmbrăcați în galben, au scandat, au cântat și s-au bucurat pentru fiecare reușită a “tricolorilor”, chiar dacă era o pasă dată de Ianis Hagi, o recuperare a lui Radu Drăgușin sau o paradă a lui Florin Niță.

ADVERTISEMENT

E drept faptul că la golul marcat de Gakpo în minutul 20, fanii nu au fost cei mai fericiți, însă au sperat în fiecare moment că Drăguș sau Man vor putea să restabilească egalarea până în finalul primei reprize.

În ultimele 45 de minute, totul s-a simțit la un alt nivel. Suporterii României au devenit mai energici și mai dornici de luptă. Au cântat mai tare, s-au bucurat mai mult la duelurile câștigate, dar s-au și supărat atunci când echipa națională greșea.

ADVERTISEMENT

Până la final, Malen a stabilit tabela cu o dublă și s-a făcut 0-3 în favoarea olandezilor. O parte dintre fanii echipei naționale nu au mai putut rezista și au plecat acasă chiar de la 0-2. Însă, cei mai mulți au rămas până la final și au sperat că lucrurile vor lua o întorsătură în favoarea elevilor lui Edi Iordănescu.

România a părăsit EURO 2024

Din păcate nu a fost așa. România a pierdut meciul cu Olanda, scor 0-3, la Munchen și a părăsit EURO 2024. Dar “tricolorii” au făcut asta cu capul sus și aplaudați de sute de mii de români, chiar milioane. Pe stadion, în zonele dedicate fanilor din Germania și România, acasă, chiar și în Centrul Vechi.

ADVERTISEMENT

Suporterii care au fost alături de echipa națională a României până la final au apreciat performanța făcută de elevii lui Edi Iordănescu și s-au bucurat pentru reușita acestora. În Centrul Vechi din București au fost chiar și olandezi care s-au bucurat alături de români. Într-adevăr, mai mult pentru reușita “portocalei mecanice”, dar și pentru evoluțiile și fotbalul prestat de “Generația de Suflet”.

cum s-a trait in centrul vechi romania olanda 0-3

ADVERTISEMENT