Sport

Cum s-a trăit Vllaznia – Universitatea Craiova 1-1 de pe stadionul uitat de timp din Shkoder. Presiune constantă pusă de fanii albanezi, Peluza Nord a răspuns cu torțe!

Universitatea Craiova a terminat la egalitate cu KF Vllaznia, scor 1-1, pe stadionul „Loro Borici”, în prima manșa a celui de-al doilea tur preliminar din Conference League.
22.07.2022 | 01:03
Cum sa trait Vllaznia  Universitatea Craiova 11 de pe stadionul uitat de timp din Shkoder Presiune constanta pusa de fanii albanezi Peluza Nord a raspuns cu torte
Cum s-a trăit Vllaznia - Universitatea Craiova 1-1 de pe stadionul uitat de timp din Shkoder.
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a obținut un rezultat de egalitate cu Vllaznia, scor 1-1, în a doua partidă oficială a lui Laszlo Balint pe banca „Științei”. În deplasarea din Albania, formația din Bănie a fost susținută de aproximativ 100 de suporterii din Peluza Nord.

Cum s-a trăit Vllaznia – Universitatea Craiova 1-1 de pe stadionul uitat de timp din Shkoder

Partida KF Vllaznia – Universitatea Craiova le-a stârnit interesul suporterilor albanezi, care au venit sa își încurajeze favoriții în primul lor meci oficial din acest sezon. Aproximativ 8.000 de spectatori a găzduit stadionul „Loro Borici” din Shkoder.

ADVERTISEMENT

La victoria Universității Craiova din prima manșa a turul doi preliminar din Conference League au fost prezenți 100 de suporteri din Peluza Nord. Fanii „alb-albaștrilor” au folosit materiale pirotehnice la începutul partidei de pe „Loro Borici”.

Foarte vocali încă de la începutul partidei cu Universitatea Craiova, fanii grupării albaneze au fost reduși la tăcere după reușită lui Andrei Ivan, din penalty, în minutele de prelungire ale primei reprize. Speranța unei victorii în fața „Științei” le-a fost redată suporterilor, după ce KF Vllaznia a reușit să marcheze golul egalizator.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova, încurajată în Albania de 100 de suporteri de la Peluza Nord

Chiar și după ce a fost egalată în repriza secundă, Universitatea Craiova a continuat să aibă parte de susținerea suporterilor români veniți în Albania. Peluza Nord a anunțat deplasarea la Shkoder încă de la aflarea adversarului din turul doi preliminar din Conference League.

Fanii celor de la KF Vllaznia au trăit și ei la intensitate maximă ultimele minute ale confruntării cu Universitatea Craiova. Și chiar au fost foarte mulțumiți de rezultatul final.

ADVERTISEMENT

Fanii albanezilor au văzut partida KF Vllaznia – Universitatea Craiova, chiar și pe acoperișurile blogurilor din apropiere

Nu toți suporterii celor de la LF Vllaznia au putut să fie prezenți pe stadionul la confruntarea din turul doi preliminar al Conference League. Formația din Albania și-a închis casele de bilete din Shkoder, după ora 17:00, așa cum anunțase cu trei zile înaintea partidei cu Universitatea Craiova.

Chiar și fără posibilitatea achiziționării unui bilet pentru confruntarea cu formația din Bănie, fanii albanezilor au găsit o soluție. Mai mulți suporteri ai celor de la KF Vllaznia au vizionat partida cu Universitatea Craiova de pe acoperișele blocurilor din apropierea arenei din Shkoder.

ADVERTISEMENT

Suporterii „Științei” au fost ultimii rămași pe stadionul „Loro Boroci”

La sfârșitul confruntării cu KF Vllaznia, jucătorii „alb-albaștrilor” s-au îndreptat către sectorul destinat fanilor Universității Craiova. Suporterii formației din Bănie au rămas în tribunele stadionului, chiar și după ce jucătorii s-au îndreptat spre vestiare.

Fanii au fost ultimii care au părăsit tribunele stadionului „Loro Boraci”, din motive de securitate. Autoritățile din Shkoder nu au vrut să existe conflicte între galeriile celor două formații, după sfărșitul partidei din Albania.


(P) Cota BETANO pentru Universitatea Cluj – Universitatea Craiova: 2,00 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

 

ADVERTISEMENT