Fotbal intern

Cum s-a transferat Nicolae Stanciu la FCSB: „Dacă nu semnezi, te distrug!”

20.11.2018 | 13:25
Cum sa transferat Nicolae Stanciu la FCSB Daca nu semnezi te distrug

Nicolae Stanciu s-a transferat de la Vaslui la FCSB în 2013, iar povestea mutării sale este cel puțin inedită. Impresarul Florin Manea a dezvăluit cu lux de amănunte zilele premergătoare transferului.

Conform spuselor sale, Stanciu ar fi avut în acea perioadă și o propunere concretă de la Spartak Moscova, însă nu a mai ajuns în Rusia, amenințat fiind de persoane din anturajul său: „Dacă nu semnezi cu Steaua, te distrug!”

Cum s-a transferat Nicolae Stanciu la FCSB

“Porumboiu avea nevoie de bani, dar eu am vorbit și cu domnul Becali. Am primit oferta de la Steaua și am mers la Nicușor: Uite, avem ofertă de la Steaua și de la Spartak Moscova, dar trebuie să mai așteptăm. E decizia ta, nu te pot influența. Mi-a spus să mai așteptăm. Erau mai mulți bani pentru toată lumea dacă mergea în Rusia.

Într-o seară, eu am plecat în Uruguay pentru a rezolva o problemă, iar o mașină s-a dus la Vaslui pentru a-l semna neapărat pe Stanciu. A fost amenințat, înjurat. I s-a spus: Dacă nu semnezi cu Steaua, te distrug!.

Impresara Anamaria Prodan a consultat transferul. Stanciu a pierdut 60.000 de euro în acel moment”, a spus Florin Manea la GSP Live.

Anamaria Prodan s-a ocupat de transferul lui Stanciu la FCSB
Anamaria Prodan s-a ocupat de transferul lui Stanciu la FCSB

 

Stanciu a stat aproape patru ani la FCSB

Stanciu a semnat în cele din urmă cu FCSB, acolo unde s-a bucurat de trei sezoane foarte bune. În cel de-al patrulea, fotbalistul a fost cumpărat de Anderlecht pe o sumă de aproximativ 9 milioane de euro.

Nu a dat însă niciodată randamentul dorit, iar după alte două sezoane belgienii l-au vândut în Cehia, la Sparta Praga. După un sezon șters, Stanciu pare că s-a adaptat la fotbalul din Cehia și a devenit un lider pe teren pentru echipa sa.