ADVERTISEMENT
Life

Cum s-a transformat Dana Marijuana în ultima perioadă. Artista e de nerecunoscut

Autor: Ionuţ Cataramă | 22.09.2020 | 14:39
Cum s-a transformat Dana Marijuana în ultima perioadă. Artista e de nerecunoscut
Dana Marijuana se focusează pe afacerea proprie și pe noul single

Dana Marijuana a ieșit din spațiul public și rareori mai apare la tv, unde depănează amintiri despre perioada ei de glorie din anii 2000, când se afla pe primele locuri în topurile muzicale.

ADVERTISEMENT

În urmă cu două luni, artista urma să lanseze o piesă nouă, Nu mi-e greu, la care susținea că lucrează și la videoclip, iar relansarea venea după 20 de ani de când a devenit celebră, fiind prima femeie rapper din România.

Ea este activă pe rețelele de socializare, unde postează imagini pentru fanii ei.

Cum s-a transformat Dana Marijuana în ultima perioadă

Cântăreața susține că este fericită, că are parte de clipe minunate, căci de patru ani este și într-o relație de iubire care o împlinește. Cu toate astea, anii au trecut, iar greutățile avute și-au pus amprenta pe chipul vedetei.

ADVERTISEMENT

Cu același zâmbet, Dana Coteanu anunță fericită că toamna aceasta va rupe topurile muzicale cu noul ei single pentru care a lucrat întreaga vară la videoclip. Fanii s-au arătat fericiți, însă mai trebuie să aștepte pentru ca vedeta să lanseze piesa.

„Nu mi-e greu se intitulează viitorul meu single. Proiectul are parte și de un videoclip în regia lui @robertbratu.ro . Împreună cu echipa mea am decis să îl lansăm în toamnă. Sunt foarte fericită și mulțumită de cum evoluează lucrul la acest nou proiect.”, scrie Dana Marijuana pe contul de Instagram.

ADVERTISEMENT

Dana Marijuana (40 de ani) s-a căsătorit în anul 2013 cu alesul inimii ei, Sebastian. Cei doi au împreună o fetiță, Elena, în vârstă de 7 ani. Dana mai are o fetiţă din prima căsătorie, pe Alesia, în vârstă de 14 ani.

Artista are o afacere cu rochii și bijuterii și poate fi văzută în zona Universitate, unde chiar ea se ocupă de vânzarea produselor. Dana Coteanu a devenit celebră după ce a lansat piesa Cea mai fidelă fată, dar și Tupeu de borfaș, în colaborare cu La Familia.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!