ADVERTISEMENT
Life

Cum s-a transformat fiul lui Gabriel Oprea. E de nerecunoscut după ce s-a îngrășat peste 20 de kilograme

Autor: Alexa Serdan | 28.08.2020 | 10:53
Cum s-a transformat fiul lui Gabriel Oprea. E de nerecunoscut după ce s-a îngrășat peste 20 de kilograme
Cum s-a transformat fiul lui Gabriel Oprea. E de nerecunoscut după ce s-a îngrășat peste 20 de kilograme. Sursa foto: stiripesurse.ro

Marin Gabriel Oprea, fiul fostului vicepremier Gabriel Oprea, s-a transformat radical de când s-a așezat la casa sa. Tânărul în vârstă de 24 de ani s-a căsătorit civil la finalul anului trecut, renunțând la petreceri și viața de noapte în favoarea familiei.

ADVERTISEMENT

Relația cu Davida, o fostă colegă de școală, i-a priit de minune dacă este să ne luăm după schimbările suferite de Gabi Oprea Jr. în ultima perioadă. Băiatul renumitului politician s-a îngrășat foarte mult ajungând o persoană greu de nerecunoscut.

Gabriel Oprea Jr. s-a îngrășat peste 20 de kilograme, putând fi văzut plimbându-se pe o plajă de pe litoralul românesc de mână cu partenera sa de viață. Cunoscut pentru prezentările de modă la care a luat parte ca manechin al Adinei Buzatu, dar și pentru aparițiile în cluburile de lux, tânărul pare acum mult mai liniștit.

Fiul politicianului Gabriel Oprea, transformat complet după nuntă

Gabriel Oprea Jr și Davida Elena Androne s-au căsătorit cu mare fast la finalul anului trecut după o relație de aproximativ 6 luni. Transformarea fiului fostului vicepremier al României a început în momentul în care s-a dedicat în totalitate vieții de familie, tânărul fiind schimbat total.

ADVERTISEMENT

Cu 20 de kilograme în plus față de cum îl știam până acum, Gabriel Oprea Jr. a lăsat în urmă trecutul tumultos și s-a așezat la casa sa. După ce în noiembrie anul trecut a făcut cununia civilă, acum, în plină pandemie de coronavirus, și-a unit destinul în Biserică cu aleasa inimii sale.

Cei doi amorezi nu au avut parte de o nuntă fabuloasă, așa cum ne-am fi așteptat, pentru că ceremonia a avut loc în cadru restrâns. Doar 12 persoane au luat parte la cununia religioasă a lui Gabriel Oprea Jr. cu logodnica sa, Davida Elena Androne.

Gabriel Oprea Jr. și soția sa, Davida
Gabriel Oprea Jr. și soția sa, Davida Elena. Sursa foto: Facebook.com

Băiatul cunoscutului politician, bolid de lux în valoare de 300.000 de euro

Gabriel Oprea Jr. a ajuns în lumina reflectoarelor nu numai datorită petrecerilor de lux la care a luat parte, dar și unor informații potrivit cărora ar fi avut o relație amoroasă cu fosta asistentă TV, Daniela Crudu. Tânărul se remarcă prin tot ceea ce face, recent impresionând prin mașina pe care o conduce.

ADVERTISEMENT

Băiatul cunoscutului politician român și-a achiziționat cu bolid de lux cu care se mândrește pe rețelele de socializare. Gabriel Oprea Jr. se bucură de un Lamborghini Huracan LP 640-4 în valoarea de 300.000 de euro, autoturism care a fost recent lovit intenționat de o vecină.

„Subliniez că, doamna Nunweiller mi-a lovit, intenționat, mașina parcată, acțiunea sa fiind înregistrată de camerele de luat vederi. După acea situație, am făcut o plângere la secția 1 de Poliție, urmarea fiind s-a deschis un dosar pe acest caz”, a scris tânărul în mediul online.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!