Life

Cum s-a transformat iubita lui Vârciu în cea de-a doua sarcină. Anda Călin va naște la sfârșitul verii

14.05.2020 | 20:21
Cum sa transformat iubita lui Varciu in cea dea doua sarcina Anda Calin va naste la sfarsitul verii
ADVERTISEMENT

Anda Călin, iubita lui Liviu Vârciu, a suferit transformări vizibile în cea de-a doua sarcină. Tânăra, în vârstă de 30 de ani, va naște la sfârșitul verii un băiețel, spun apropiații cuplului.

Cum s-a transformat Anda Călin, iubita lui Vârciu

Anda Călin și Liviu Vârciu vor deveni părinți din nou, la sfârșitul verii, iar transformările viitoarei mămici nu pot trece neobservate. Iubita artistului s-a rotunjit bine, dar asta nu a împiedicat-o să iasă la cumpărături îmbrăcată lejer, cu burtica la vedere.

ADVERTISEMENT
anda calin, transformare, sarcina
Cum s-a transformat iubita lui Vârciu în cea de-a doua sarcină sursă foto: click.ro

Astfel, Liviu Vârciu va deveni tată pentru a treia oară. Artistul mai are două fete: Carmina, în vârstă de 18 ani, din relația cu Ami Teiceanu, şi Anastasia Maria, în vârstă de trei ani, din relaţia cu Anda Călin.

Și-a vândut apartamentul ca să-l ajute pe Vârciu

De patru ani, Liviu și Anda au o relație serioasă și pare că despărțirea din 2018 a fost doar un accident.

ADVERTISEMENT

În plus, locuiesc împreună în casa artistului din Pipera, după ce Anda și-a vândut apartamentul ca să îl ajute pe Vârciu financiar în proiectul “Zăpadă, ceai și dragoste”.

Este vorba de un film produs de Liviu,  în care apar Alina Puşcaş (34 de ani), Dan Negru (49 de ani) şi Dorian Popa (31 de ani), și care trebuia să aibă premiera în martie, chiar în preajma zilei lui de naştere, pe 17 martie, dar, din cauza pandemiei de coronavirus, s-a amânat.

ADVERTISEMENT

“A făcut un gest mare, mi-a demonstrat dragostea ei mai mult decât că mi-a dăruit un copil superb.

A făcut treaba asta pentru că a văzut că eram disperat şi că eram terminat.

Îmi era ruşine de toţi prietenii mei pe care i-am băgat în filmul ăsta şi pe care nu aveam cum să îi plătesc, nu mai aveam variantă”, a spus Liviu Vârciu la Antena 1.

ADVERTISEMENT