Fotbal international

Cum s-a transformat Ronaldo într-un coșmar pentru colegii de la Juventus! “Mi-a distrus visele”

15.01.2019 | 22:48
Cum sa transformat Ronaldo intrun cosmar pentru colegii de la Juventus Mia distrus visele

Cristiano Ronaldo s-a transformat într-un adevărat coșmar pentru colegii de la Juventus! Totul s-a petrecut însă pe vremea când atacantul portughez evolua în tricoul celor de la Real Madrid.  Lusitanul i-a scos din joc pe italieni în UEFA Champions League și a marcat un gol de poveste în poarta campioanei din Serie A. Ronaldo a fost însă primit cu brațele deschise în vestiarul lui Juventus și coechipierii speră acum să dea lovitura alături de el.

Înainte să vină la noi, Cristiano ne-a înscris goluri de foarte multe ori. Mi-a distrus visele la Cardiff, la Torino şi la Madrid. Înainte, Liga Campionilor era un vis, acum este un obiectiv pentru că Ronaldo este cel mai bun jucător din lume şi avem nevoie ca el să facă ultimul pas. Personalitatea lui face diferenţa. Are calităţi fantastice, atât pe teren, cât şi în afara lui: atitudinea lui, felul cum munceşte, cum se pregăteşte pentru meciuri şi cum îşi trăieşte zi de zi viaţa. Cu siguranţă ne poate ajuta”, a declarat Giorgio Chiellini
Cum s-a transformat Ronaldo într-un coșmar pentru colegii de la Juventus! Ronaldo în echipamentul lui Juventus
Cristiano Ronaldo a evoluat deja în 19 partide pentru Juventus

Cum s-a transformat Ronaldo într-un coșmar pentru colegii de la Juventus!

Chiellini recunoaște că la început nu a crezut în posibilitatea ca Ronaldo să ajungă la Torino. Jucătorul campioanei din Serie A a mărturisit că l-a așteptat cu interes pe portughez pentru a-l vedea la lucru. Eram curios să îi văd comportamentul în afara terenului de joc. Felul în care lucrează în sala de forţă şi concentrarea pe care o are, sunt un exemplu pentru mine. Mă ajută pentru că îmi place pe zi ce trece mai bunLa început nu am crezut, dar după câteva zile am vorbit cu Andrea Agnelli şi am rămas mut, aşa cum cred că au rămas mulţi dintre colegii mei şi dintre suporteri, a mai spus Chiellini.

  • 14 goluri a marcat Cristiano Ronaldo pentru Juventus