Life

Cum s-a transformat Silvia Popescu, fosta câștigătoare Bravo, ai Stil!, după ce a renunțat la televiziune

22.09.2020 | 11:25
Cum sa transformat Silvia Popescu fosta castigatoare Bravo ai Stil dupa ce a renuntat la televiziune
ADVERTISEMENT

Silvia Popescu este câștigătoarea primului sezon Bravo, ai Stil, dar și câștigătoarea sezonului Bravo, ai Stil! All Star!, de la Kanal D.

Ea s-a făcut remarcată cu aparițiile ei excentrice, pentru înclinația către modă, dar și pentru discuțiile aprinse pe care le-a avut în platoul show-urilor cu celelalte concurente.

ADVERTISEMENT

Vedeta Kanal D a făcut furori și numele ei era pe toate buzele, telespectatorii au ales-o câștigătoare, însă după ce concursurile s-au terminat a ieșit din spațiul public.

Silvia Popescu, dedicată modei în afara televiziunii

Criticul de modă a renunțat la aparițiile publice și nimeni nu mai știe nimic de ea, iar cu excepția postărilor de pe Instagram, Silvia Popescu se face nevăzută. Ea nu mai apare la evenimente sau la tv și se dedică în totalitate creșterii fiicei sale, dar și pasiunii pentru modă.

ADVERTISEMENT

Ea lucrează ca stilist personal și consiliază mai multe persoane publice, dar și fete obișnuite în alegerea unei vestimentații potrivite pentru anumite evenimente. La un moment dat, Silvia Popescu susținea că vrea să plece din țară, că își dorește să evolueze în cariera ei.

„Aş vrea să fac o şcoală de modă afară, chiar m-am gândit la acest lucru. Cred cu ardoare că şcoala poate mări talentul meu. Cei care nu aveţi talent şi vă apucaţi să faceţi şcoli, le faceţi degeaba. Altfel şcoala nu vă ajută, este inutilă. Şi cu talent şi cu şcoală eu aş fi o variantă îmbunătăţită, şi atunci aş fi alta.

ADVERTISEMENT

Mi-ar plăcea să fac asta şi cred că viitorul meu va fi unul fericit, dar nu aici, ci afară din România. (..) O să mă mut în America pentru o perioadă, asta este clar. M-am vizualizat făcând aceste lucruri. O să călătoresc foarte mult în viitoarea mea viaţă.”, a explicat Silvia, în 2018, într-un interviu pentru viva.ro.

Silvia de la Bravo, ai Stil! a rămas aceeași fire zburdalnică, vioaie, care nu ține cont de părerea lumii, iar drept dovadă stau imaginile de pe Instagram în  care apare. Tânăra și-a pus implanturi mamare și și-a îmbunătățit aspectul feței după ce a câștigat ultimul concurs de la Kanal D.

ADVERTISEMENT
View this post on Instagram

Too spicy for you! #inimitablemoi #throwbackfriday

A post shared by Silvia Popescu (@silviapopescu81) on

Deși nu mai apare la tv, Silvia Popescu este foarte activă pe rețelele de socializare, unde apare neschimbată, însă la fel de nonconformistă ca și stil. Ea pozează la fel de excentric, uneori nud, însă imaginile nu au scop pornografic, ci doar artistic.

Fashion editorul nu este căsătorit, însă a avut o relație cu Ștefan Mihalache, fostul iubit al Andreei Antonescu, cel numit prințișorul taxiurilor, de care s-a despărțit înainte să o cunoască pe artistă. Ea are o fiică de 8 ani pe nume Evolette.

ADVERTISEMENT