Life

Cum s-a umplut Doc de bani. Ce a făcut pentru a câștiga sume mari

Cum s-a umplut Doc de bani. Ce a făcut pentru a câștiga sume mari de bani, chiar la jocurile de noroc. Artistul a dezvăluit secretul.
02.11.2022 | 15:22
Cum sa umplut Doc de bani Ce a facut pentru a castiga sume mari
Cum s-a umplut Doc de bani. Ce a făcut pentru a câștiga sume mari. Foto Captură Youtube
ADVERTISEMENT

Ce a făcut Doc pentru a câștiga mulți bani. Artistul a dezvăluit cum a reușit să obțină sume mari, totul din jocurile de noroc.

Cum s-a umplut Doc de bani. Ce a făcut artistul pentru a câștiga sume imense

Vlad Munteanu, cunoscut mai degrabă sub numele de scenă Doc, a dezvăluit cum a reușit să facă mulți bani din jocurile de noroc.

ADVERTISEMENT

Artistul a spus că există o singură modalitate pentru a câștiga la cazino: să muncești acolo și nu să fii unul dintre clienții care se joacă pe sume mari de bani.

Doc a lucrat la un cazino și a reușit să facă mulți bani, sfat pe care li l-a dat și altor oameni care au tendința de a merge la jocurile de noroc în speranța că vor câștiga sume mari de bani: munca, nu joaca, aduce banii.

ADVERTISEMENT

„Eu sunt singurul care a câștigat bani mulți din jocurile de noroc. Da (n.r. pentru că a lucrat acolo). Nu există alt mod de a câștiga bani mulți din jocurile de noroc. Nu ai cum.

Ăsta e singurul mod de a câștiga bani din jocuri de noroc, muncind acolo. Eu am făcut mulți bani din jocuri de noroc și de-aia zic: ‘Apucați-vă de muncă!’ , a explicat Doc, în podcastul lui Radu Țibulcă.

ADVERTISEMENT

Doc, dezvăluiri despre jocurile de noroc. Și el a jucat la cazino

Totodată, artistul a dezvăluit că este de părere că nimeni nu poate câștiga la jocurile de noroc, ci doar cei care muncesc acolo efectiv.

Aceasta a spus că a făcut parte și din jucători, dar nu este pe placul lui acest aspect.

„Ba m-am și jucat, nu este pentru mine asta”, a spus Doc.

Cântărețul a spus că oamenii sunt agățați să meargă la cazino după ce au încercat prima dată și au reușit să câștige anumite sume de bani, crezând că vor primi bani și dacă se mai joacă în continuare.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Doc a glumit pe marginea acestui subiect și a spus că ar trebui ca la jocurile de noroc să meargă un shaolin care nu știe ce sunt banii, pentru că este singurul care ar avea vreo șansă reală de câștig.

„Universul te agață cu acest noroc al începătorului. Ești prost, vino un pic. Trebuie să te joci. Și tu trebuie să intri în frecvența lui.

Asta e secretul pentru a câștiga la jocuri. Să înfiezi un shaolin, să mediteze toată viața și să nu-i spui ce-s banii. El se duce și te face milionar”, a spus el.

Doc și Radu Țibulcă au vorbit și despre Augustin Viziru, care a recunoscut că a avut o adevărată problemă cu jocurile de noroc.

ADVERTISEMENT
Tags: