Life

Cum s-ar putea numi fetița Prințului Harry și a lui Meghan Markle. Alegerea inedită a ducilor de Sussex

19.03.2021 | 12:17
Cum sar putea numi fetita Printului Harry si a lui Meghan Markle Alegerea inedita a ducilor de Sussex
ADVERTISEMENT

Prințul Harry și Meghan Markle așteaptă cu nerăbdare să se nască fetița lor și au apărut deja primele zvonuri despre cum s-ar putea numi micuța. Ducii de Sussex și-au dorit foarte mult o fată, așa că au toate motivele să fie fericiți în acest moment. 

Expertul regal Angela Levin și-a exprimat părerea despre numele pe care îl va purta viitoarea surioară a micuțului Archie și este convinsă că ducii vor alege numele de Diana, exact ca mama Prințului Harry.

ADVERTISEMENT

Sunt șanse ca fetița să se nască chiar înainte să aibă loc dezvelirea statuii Prințesei Diana din curtea Palatului Kensington pe 1 iulie, atunci când aceasta ar fi împlinit 60 de ani. Prințul Harry și Meghan Markle se vor întâlni cu restul familiei regale cu această ocazie.

Cum s-ar putea numi fetița Prințului Harry și a lui Meghan Markle

Nu se știe cu exactitate dacă ducii de Sussex își vor numi fetița după numele regretatei Prințese Diana, însă nu este exlusă această variantă, potrivit expertului regal.

ADVERTISEMENT

„Sunt sigură că o vor numi Diana. Cred că lui Harry i-ar plăcea foarte mult, iar Meghan ar fi mândră pentru că astfel ar aduce-o pe Diana mai aproape de el. Ceea ce ar fi extraordinar este dacă bebelușul se va naște la doar câteva zile de la descoperirea statuii Dianei în vară”, a declarat Angela Levin pentru The Mirror.

Totodată, aceasta este de părere că cei doi nu vor opta pentru un nume deja existent în familia regală și că vor alege ceva mai modern, cum este numele fiului lor, Archie, provenit din greacă. „Nu cred că vor folosi un nume regal al unui membru din familie care nu mai este printre noi. Ar putea încerca să găsească ceva poate în limba greacă. Archie a fost preluat dintr-un cuvânt grecesc”, a mai spus Levin.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, surse din anturajul Prințului Harry și a lui Meghan Markle susțin că cei doi nu vor să-și expună fiica presei de scandal, astfel că șansele ca micuța să poarte numele Diana sunt extrem de mici. În plus, cei doi au intrat deja în atenția presei odată cu dezvăluirile din interviul controversat cu Oprah Winfrey.

„Este foarte puțin probabil ca perechea să-și numească fiica Diana. Cea mai mare preocupare a lor este să nu facă din fiica lor o țintă pentru media, deci să nu crească interesul public în privința vieții copilei. Indiferent de ce crede lumea, Harry și Meghan pun preț pe intimitatea lor și vor să-și protejeze copiii de presiunea intensă din partea presei pe care o îndură ei”, a declarat o sursă pentru publicația Page Six.

ADVERTISEMENT

Ducii de Sussex au fost de-a dreptul încântați să afle că cel de-al doilea copil al lor este fetiță. În cadrul interviului cu Oprah, Prințul Harry a declarat că este uimitor să aibă un băiat și o fată și nu și-ar putea dori mai mult de atât.

„A avea orice copil, oricare sau doi, este uimitor. Dar să ai un băiat și apoi o fată, ce mai poți cere? Acum avem familia noastră, suntem noi patru și cei doi câini ai noștri”, a spus Prințul Harry.

ADVERTISEMENT