Sport

Cum s-ar putea totuși ca FCSB – CFR să se joace pe Ghencea? „Asta e suma pe care trebuie să o accepte CSA!”

Mihai Stoica a explicat în ce condiții s-au putea juca FCSB - CFR Cluj pe arena Ghencea și care este suma pe care CSA trebuie să o accepte pentru duelul din ultima etapă a play-off-ului.
13.05.2022 | 09:20
Cum sar putea totusi ca FCSB  CFR sa se joace pe Ghencea Asta e suma pe care trebuie sa o accepte CSA
Cum s-ar putea totuși ca FCSB - CFR să se joace pe Ghencea. Sursă foto: cni.ro
ADVERTISEMENT

Managerul general al vicecampioanei României a recunoscu că nu a primit niciun răspuns din partea CSA la solicitarea făcută pentru ca derby-ul dintre FCSB și CFR Cluj să se joace pe stadionul Steaua.

Cum s-ar putea totuși ca FCSB – CFR să se joace pe Ghencea

MM Stoica a vorbit despre care este ultima șansă ca partida dintre FCSB și CFR Cluj să se joace pe Ghencea și ce sumă bună ar refuza CSA în cazul în care nu ar lăsa formația lui Gigi Becali să evolueze pe stadion.

ADVERTISEMENT

„Nu am primit niciun răspuns. Se mai poate schimba doar dacă CFR vrea sau dacă CSA va accepta 46.000 de euro.

Eu cred că e o sumă importantă, dar acolo joacă cine vrea fără bani, că am înțeles că stadionul nu e făcut din banii noștri. La Buzău, gazonul arată foarte bine”, a spus MM Stoica, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT

MM Stoica știe unde a greșit U Craiova după eliminarea din Cupa României

MM Stoica a vorbit și despre eliminarea Univeristății Craiova din Cupa României și a explicat unde a greșit Laurențiu Reghecampf: „Meciul cu noi… să presupunem că ar fi câștigat și veneau la un punct, noi aveam după cu Voluntari, ei cu CFR, dar era plauzibil ca noi să terminăm tot pe doi.

Acum, probabil că n-au realizat faptul că au suferit cu Voluntari în a doua parte a meciului, cu noi au jucat, chiar au jucat, am marcat golul ăla cu multă șansă, dar pe ei i-a stors meciul cu noi”.

ADVERTISEMENT

„A fost multă lume astăzi, dar cu noi, stadionul a fost plin, iar adrenalina te seacă. Eu cred că Sepsi va fi concentrată pe finală de-acum, Rapid bate la Mioveni. E mai complicat să bați la Craiova lui Napoli”, a mai spus MM Stoica.

Totodată, Mihai Stoica a vorbit și despre faultul grosolan făcut de Cristi Săpunaru asupra lui Juan Bauza, în victoria lui FC U Craiova pe terenul Rapidului, scor 3-2:

ADVERTISEMENT

„A fost odioasă intrarea lui Săpunaru la Bauza, putea să-i rupă piciorul, franjuri îl făcea. A avut noroc!”.


  • (P) Cota BETANO pentru FC Voluntari – FCSB: 1,25 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT