Life

Cum s-au afișat Alexia Eram și Mario Fresh, după zvonurile despărțirii. Imaginea care explică tot

Alexia Eram și Mario Fresh s-au afișat într-o ipostază care le dă de înțeles fanilor că lucrurile merg mai bine ca oricând între ei.
06.10.2021 | 17:57
Cum sau afisat Alexia Eram si Mario Fresh dupa zvonurile despartirii Imaginea care explica tot
Cum s-au afișat Alexia Eram și Mario Fresh, după zvonurile despărțirii. Imaginea care explică tot. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Alexia Eram și Mario Fresh s-au afișat, din nou, în calitate de cuplu pe rețelele de socializare. După ce s-a zvonit că s-ar fi despărțit, cei doi par acum mai apropiați ca niciodată.

Fiica Andreei Esca și iubitul ei nu au mai apărut împreună în fotografiile din mediul online o perioadă. Internauții au crezut că între ei s-a produs o ruptură, însă cei doi le-au dat de înțeles că totul este bine.

ADVERTISEMENT

Alexia Eram și Mario Fresh, ipostază romantică în mediul online

Alexia Eram și Mario Fresh formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz și s-au afișat împreună pe rețelele sociale, cu puțin timp în urmă. Tânăra a postat o fotografie pe InstaStory seara trecută, bucurându-se de compania iubitului ei.

Cei doi îndrăgostiți nu au mai postat fotografii împreună timp de câteva săptămâni. Mai mult, fiecare a mers separat în vacanță, așa cum s-a văzut din imaginile de pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

În fotografia postată de fiica Andreei Esca, aceasta îl sărută pe obraz pe Mario Fresh, fericit că își petrece timpul cu partenera lui.

Ulterior, artistul a distribuit pe story imaginea alb-negru postată de iubita lui. Amândoi au sute de mii de fani, așa că au ținut să le arate că relația lor merge bine.

ADVERTISEMENT
Alexia Eram și Mario Fresh
Alexia Eram și Mario Fresh formează în continuare un cupliu. Sursa foto: Instagram

Alexia Eram și Mario Fresh, surprinși împreună la ziua tinerei

După săptămâni întregi în care nu s-au afișat împreună în mediul online, Alexia Eram și Mario Fresh au fost surprinși în ipostaze romantice la ziua tinerei.  Cei doi au dansat împreună, s-au îmbrățișat și s-au sărutat în ochii tuturor.

Alexia Eram s-a distrat în vacanțe atât în țară, cât și peste hotare vara aceasta, în timp ce Mario Fresh a petrecut mult timp în compania prietenilor.

ADVERTISEMENT

Tânăra a mers la ziua cântărețului, însă acolo nu au afișat vreun gest de afecțiune, lucru care i-a îngrijorat și mai tare pe urmăritorii lor. Cei doi nu au oferit declarații legate de zvonurile despărțirii.

La finalul lunii august, Andreea Esca a vorbit, în cadrul unui interviu, despre relația fiicei ei cu Mario Fresh. Prezentatoarea știrilor de la Pro TV nu a vrut să comenteze situația. Aceasta a spus că Alexia este adult și nu-și mai permite să vorbească în numele ei.

„Să vă spun sincer, Alexia este acum un adult, așa că aș vrea să vorbiți cu ea. Da, nu-mi mai asum dreptul de a vorbi în numele lor pentru că nu mai sunt minori, așa că vă invit să o sunați să vă spună ce și cum”, a declarat știrista pentru CIAO.ro.

ADVERTISEMENT