News

Cum s-au bătut cu bulgări polițiștii sibieni! Două fete au fost adversarele. Video

12.01.2021 | 17:08
Cum sau batut cu bulgari politistii sibieni Doua fete au fost adversarele Video
Polițiștii s-au bătut cu bulgări cu o familie din Sibiu. Sursa foto - facebook
ADVERTISEMENT

FANATIK îți arată cum s-au bătut cu bulgări polițiștii sibieni! Vorbim despre doi agenți care au fost filmați în debutul săptămânii în timp ce au coborât din mașina de serviciu.

Nu s-au oprit aici. Aceștia nu au ezitat o clipă și au încins o bătaie cu bulgări cu două fete, mamă și fiică. Cele două se bucurau de zăpadă în Parcul de sub Arini.

ADVERTISEMENT

Interesant este că atunci când au oprit mașina, polițiștii au pornit atât sirena, cât și girofarurile. Culmea este că scena amuzantă a fost filmată de tatăl fetei.

Cum s-au bătut cu bulgări polițiștii sibieni cu două fete

Chiar unul dintre polițiști, Viorel Teacă, a postat filmarea pe pagina personală de Facebook. Nu a mai durat mult însă și scena a devenit virală.

ADVERTISEMENT

”Când ești chemat să dai o amendă, dar iese altceva! Mai mult ca oricând în această perioadă trebuie să dăm dovadă de empatie față de semenii noștri! Un an mai bun tuturor, Doamne ajută!”, a scris agentul pe rețeaua de socializare.

Interesant este că șefii Poliției Sibiu au apreciat și ei momentul. Ba chiar au luat decizia de a-l distribui și pe pagina de Facebook a instituției. Au avut și ei un mesaj.

ADVERTISEMENT

”11 ianuarie 2021, ora 20,30, municipiul Sibiu, Calea Dumbrăvii. Intervenție spontană a polițiștilor de ordine publică pentru creșterea gradului de bucurie!

S-a descins cu bulgări, mulți bulgări, și o grămadă de zâmbete!”, au notat aceștia despre clipul în caer apăreau cei doi polițiști.

ADVERTISEMENT

Conform celor de la I Love Sibiu, familia formată din soț, soție și fiică ieșise în parc să facă un om de zăpadă, pe care tânăra urma să-l prezinte a doua zi ca temă, la școala on line.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS