Life

Cum s-au cunoscut Andreea Marin și iubitul ei, Adrian Brâncoveanu. Detalii surprinzătoare despre relația lor!

29.09.2020 | 16:57
Cum sau cunoscut Andreea Marin si iubitul ei Adrian Brancoveanu Detalii surprinzatoare despre relatia lor
Andreea Marin și iubitul ei, Adrian Brâncoveanu. Sursa foto: libertatea.ro
ADVERTISEMENT

Andreea Marin este deja de câțiva ani împreună cu iubitul ei, Adrian Brâncoveanu. Cei doi își păstrează relația departe de ochii presei, așa că aspectele relației lor nu sunt foarte cunoscute fanilor.

Conform spynews.ro, Andreea Marin este împreună cu Adrian Brâncoveanu de trei ani, însă au ales să nu vorbească prea mult despre relația lor.

ADVERTISEMENT

Relația lor, începută din anul 2017, a avut parte de momente dificile din cauza circumstanțelor în care erau nevoiți să se vadă. Iată câteva detalii despre cum l-a cunoscut vedeta pe actualul partener.

Cum s-au cunoscut Andreea Marin și iubitul ei, Adrian Brâncoveanu

Partenerul “Zânei Surprizelor” este lucrează în cadrul  Ministerului Afacerilor Externe, iar jobul lui a reprezentat un mare obstacol în relația celor doi.

ADVERTISEMENT

Adrian Brâncoveanu a cucerit-o pe Andreea Marin destul de repede, însă a fost nevoit să stea departe de ea în primele luni de relație. Bărbatul era consulul României în Libia, așa că și-a petrecut câteva luni pe continentul african.

Din această cauză, Andreea Marin a fost nevoită să facă sacrificii imense pentru a petrece câteva clipe alături de noul partener de viață. Astfel, a făcut naveta în lunile pe care Adrian le-a petrecut departe de ea și de plaiurile mioritice.

ADVERTISEMENT

Cei doi s-au cunoscut treptat, iar relația lor a început ca una de prietenie. Atunci când s-au îndrăgostit unul de celălalt, totul a fost numai lapte și miere între ei. Acum, cei doi au o relație matură și obișnuită, pe care aleg să o trăiască în liniște, fără a dezvălui detalii personale.

Andreea Marin este printre cele mai discrete vedete din showbiz-ul românesc. Bruneta își ține viața personală departe de ochii presei. Deși postează adesea imagini cu ea și cu partenerul ei pe rețelele sociale, amănuntele relației lor rămân ascunse.

ADVERTISEMENT

Vedeta a fost surprinsă de câteva ori în timp ce îi transmitea dragostea ei bărbatului iubit pe rețelele sociale, însă sunt singurele detalii referitoare la viața lor personală.

Andreea Marin a fost adesea criticată pentru relația pe care o are cu Adrian Brâncoveanu. Bărbatul este cu 10 ani mai tânăr decât ea, însă iubirea nu are număr pentru cei doi îndrăgostiți, din câte se pare.

“Zâna Surprizelor” nu a luat în seamă prejudecățile referitoare la povestea ei de iubire și a continuat să apară alături de Adrian Brâncoveanu atât la evenimentele mondene, cât și în fotografiile de pe rețelele sociale.

ADVERTISEMENT