Life

Cum s-au cunoscut Daniel Pavel și iubita lui, Ana Maria Pop. Prezentatorul de la Survivor, cucerit pe loc: „Părea din altă lume”

Cum s-au cunoscut Daniel Pavel și iubita lui, Ana Maria Pop. Prezentatorul de la Survivor România a dezvăluit că a fost cucerit pe loc de actuala lui parteneră.
31.08.2022 | 10:15
Cum sau cunoscut Daniel Pavel si iubita lui Ana Maria Pop Prezentatorul de la Survivor cucerit pe loc Parea din alta lume
Cum s-au cunoscut Daniel Pavel și iubita lui, Ana Maria Pop. Foto: Colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Daniel Pavel trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de Ana Maria Pop, o tânără care l-a cucerit pe loc de când s-au cunoscut.

Cum s-au cunoscut Daniel Pavel și iubita lui

Daniel Pavel și iubita lui s-au întâlnit la un eveniment monden în urmă cu un an. De atunci, cei doi au rămas împreună și se iubesc cu patimă.

ADVERTISEMENT

Prezentatorul de la Survivor România a dat mai multe detalii despre întâlnirea cu actuala sa iubită. Ambii se aflau la un eveniment monden, iar cercul lor de prieteni i-a făcut să ajungă să se cunoască.

Au avut atunci și prima conversație, iar Daniel Pavel mărturisește că în acea zi își aniversa ziua de naștere, iar cadoul pe care l-a primit a fost primul pas către o poveste de iubire.

ADVERTISEMENT

„Părea din altă lume” spune Daniel Pavel despre iubita lui, Ana Maria Pop, pe care a lăudat-o pentru conversația „frumoasă și dulce” pe care au avut-o în prima lor întrevedere.

„Era și ziua mea și am primit un nesperat cadou – cea mai frumoasă și dulce conversație cu o femeie cu care inițial nu știam în ce limbă să vorbesc – părea din altă lume.

ADVERTISEMENT

De la look, vestimentație, privire, până la abordarea dialogului și magia serii evenimentului, toate coroborate au părut asemeni unei oaze pentru un supraviețuitor însetat de frumos”, a povestit Daniel Pavel pentru Viva.

Ce spune Ana Maria Pop despre iubitul său

La rândul ei, Ana Maria Pop a spus că a fost fană a show-ului Surivor încă de la prima ediție și l-a remarcat pe Daniel Pavel pentru că avea un talent aparte.

ADVERTISEMENT

Aceasta a dezvăluit că a avut o impresie bună despre iubitul ei când l-a văzut la televizor, spunând că a fost surprinsă de profesionalismul și pasiunea lui.

„Eu eram de la începutul sezonului fan „Survivor, îl remarcasem ca prezentator și știu că mi-am spus, în ianuarie: Wow, cât profesionalism și pasiune, de unde a apărut o personalitate nouă și atât de puternică?

Însă șarmul lui Daniel este mult mai puternic în realitate. Ni s-a făcut cunoștință și l-am felicitat pentru cum a măiestrit din vorbe acest show”, a spus iubita lui Daniel Pavel de la Survivor România.

ADVERTISEMENT