Fotbal international

Cum s-au cunoscut Ilie Năstase şi Donald Trump la New York. Jucau tenis acasă la noul preşedinte al SUA: ”O să-i spun tot Donald”

Ilie Năstase a vorbit despre alegerile din Statele Unite, cîştigate de Donald Trump, unul dintre cei mai excentrici oameni de afaceri de acolo. În urmă cu 20 de ani, cei doi s-au cunoscut la New...
09.11.2016 | 14:30
Cum sau cunoscut Ilie Nastase si Donald Trump la New York Jucau tenis acasa la noul presedinte al SUA O sai spun tot Donald
ADVERTISEMENT

Ilie Năstase a vorbit despre alegerile din Statele Unite, cîştigate de Donald Trump, unul dintre cei mai excentrici oameni de afaceri de acolo. În urmă cu 20 de ani, cei doi s-au cunoscut la New York şi au rămas buni prieteni, jucînd împreună tenis în casa lui Trump din Florida.

”A cîştigat ăla mai şmecher, mai bogat, ăla cu un discurs mai colorat. Mie mi-a plăcut toată campania lui Donald Trump, una pentru capitalişti. Şi a avut rezultat, cred că o să facă lucruri bune pentru americani. Bine, după ce am sesizat în ultima vreme, mă aşteptam să cîştige, dar scorul a fost destul de strîns. E bine şi pentru noi”, a spus Ilie Năstase pentru prosport.

ADVERTISEMENT

Nasty vrea ca Donald Trump să facă o schimbare capitală în ceea ce priveşte ambasada Statelor United în România. ”Pentru că îl va schimba, sper eu, cît mai repede, pe ambasadorul Statelor Unite de la Bucureşti (n.r.- Hans Klemm). Asta ar fi cea mai bună mişcare, una care ne interesează pe noi. Îl tot aud că spune că suntem o ţară de corupţi, face tot felul de greşeli, mă rog, e om şi el, dar sper să-l schimbe cât mai repede. El spune că suntem corupţi, vede paiul din ochii noştri, dar nu vede bârna din ochii lui. Să se uite mai bine la Microsoft”

Cum l-a cunocut pe Donald Trump: ”La New York, cât timp eu am stat acolo, venea la meciurile noastre de la US Open, îi place foarte mult tenisul. Nu lipsea într-o perioadă deloc. Apoi m-am împrietenit cu el, m-a tot invitat acasă la el, în Florida, unde avea mai multe terenuri de tenis. Am tot jucat cu el, acum 20 de ani. îmi arăta cît de bine joacă tenis. Şi juca bine, ştie jocul, are un backhand curat…”

ADVERTISEMENT

Cum îi va spune de acum în colo: ”Donald, Donald! Doar nu o să-i zic Domnule Preşedinte!? Şi el îmi zicea Nasty, Nasty, Nasty… Donald, Donald!”