Sport
Betano Left
Betano Right
Betano TOP

Cum s-au distrat fanii belgieni înaintea partidei cu România de la Euro 2024. „Dracii” au dat iama-n butoaiele cu bere pe străzile din Koln. Video

Fanii belgieni au început distracția cu mult înaintea partidei cu România de la EURO 2024. „Dracii” au luat cu asalt terasele și butoaiele cu bere din Koln.
Cum sau distrat fanii belgieni inaintea partidei cu Romania de la Euro 2024 Dracii au dat iaman butoaiele cu bere pe strazile din Koln Video
Cum s-au distrat fanii belgieni înaintea partidei cu România de la Euro 2024. „Dracii” au dat iama-n butoaiele cu bere pe străzile din Koln. Video. Sursa foto: Fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Fanii belgieni au început distracția cu mult înaintea partidei România – Belgia de la EURO 2024, partidă care poate să-i elimine pe Lukaku și De Bruyne din cadrul turneului final. „Dracii” au luat cu asalt terasele și butoaiele pline de bere din Koln.

Cum s-au distrat fanii belgieni înaintea partidei cu România de la Euro 2024

Deși mai sunt aproape 9 ore până la startul meciului cu România, meci pe Lukaku și De Bruyne sunt obligați să-l câștige pentru a mai spera la o calificare din grupe, asta nu i-au împiedicat pe fanii belgieni să înceapă distracția.

ADVERTISEMENT

„Dracii”, îmbrăcați în tricourile Belgiei, care erau la terasă pentru a-și face încălzirea înaintea meciului de la ora 22:00, au început să cânte și scandeze pentru propria echipă națională.

Ba mai mult, aceștia au luat cu asalt butoaiele de bere, tocmai pentru a fi în formă maximă la meciul de sâmbătă seară, meci care se poate vedea LIVE STREAM pe PRO TV și Voyo, dar și în format LIVE VIDEO TEXT pe FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

Rămâne de văzut daca galeria Belgiei se va auzi mai tare decât galeria fanilor români. Vezi mai jos videoclipul cu fanii „dracilor” care au luat cu asalt străzile din Koln: 

Cum s-au distrat fanii belgieni înaintea partidei cu România de la Euro 2024

Câți suporteri români vor fi în tribune la România – Belgia de la EURO 2024

România – Belgia din cadrul etapei a doua de la EURO 2024 este poate cel mai important meci pentru „tricolori”. În cazul unui rezultat pozitiv, echipa națională și-ar păstra primul loc la finalul rundei și ar fi calificată în faza optimilor de finală în proporție de 99,9%.

ADVERTISEMENT

Fanii naționalei știu și ei asta, drept urmare vor lua cu asalt și stadionul din Koln, exact cum au făcut și cu stadionul din Munchen, când mai bine de 40.000 de suporteri au fost prezenți la meci.

Corespondenţii FANATIK la Euro 2024, Cristi Coste şi Remus Răureanu, au dezvăluit în direct la FANATIK EURO că pe stadionul din Koln vor fi așteptați peste 25.000 de români. Mai mult decât jumătate dacă ne gândim că arena din Koln are o capacitate de 40.000 de locuri.

ADVERTISEMENT

„Stadionul va plin, capacitatea este undeva la jumătatea celui din Munchen, undeva la 40.000 de locuri. Probabil vor fi 20-25.000 de fani români în tribune. Este un stadion mic în comparaţie cu arena din Munchen. 

Va fi spectacol pe străzile din Koln. Se anunţă un marş al suporterilor români de la fan zone la stadion. O să vă ţinem la curent cu lucrurile care ard. Sunt aşteptaţi şi mulţi oameni importanţi de fotbal din ţară”, a declarat Cristi Coste în cadrul emisiunii FANATIK EURO.

Articol realizat cu sprijinul VODAFONE, partener de conectivitate al FANATIK la EURO 2024.

ADVERTISEMENT
7,00 este cota oferită de BETANO pentru „2 solist” în partida Belgia - România de la EURO 2024