Life

Cum s-au îmbrăcat George Simion şi Ilinca Munteanu la ceremonia de nuntă. Detaliul care a atras atenţia tuturor

George Simion şi Ilinca Munteanu au lăsat pe toată lumea cu gura căscată. Cum s-au îmbrăcat cei doi pentru ceremonia de nuntă. Un detaliu a ieșit în evidență
27.08.2022 | 12:18
Cum s-au îmbrăcat George Simion şi Ilinca Munteanu la nunta care se desfășoară în comuna Măciuca. Sursa foto - colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

George Simion și Ilinca Munteanu și-au făcut apariția cu puțin timp înainte de startul evenimentului. Lumea a rămas fără cuvinte atunci când i-a observat pe cei doi. Oamenii au transmis că rar le-a fost dat să vadă costume atât de frumoase pentru o nuntă.

Ce ținute au avut George Simion și Ilinca Munteanu la nuntă

De altfel, cei doi au fost chiar și aplaudați la scenă deschisă. George Simion nu a ezitat o clipă și a optat pentru un costum tradițional, în detrimentul celor noi care ar costa o avere.

ADVERTISEMENT

Hainele parlamentarului AUR sunt aparte și n-au trecut deloc neobservate. Vechi de peste un secol, costumul mirelui a fost privit cu drag de cei prezenți la eveniment.

Și când toată lumea credea că mai frumos de atât nu se poate și-a făcut apariția mireasa. Ilinca Munteanu a făcut liniște pe câmpul de la Măciuca.

ADVERTISEMENT

Rochia aleasă de aceasta a acaparat întreaga atenție. Tânăra a ținut să fie în ton cu viitorul soț și a mers pe aceeași idee. Cu voal alb în cap și cu o trenă de circa 2 metri, Ilinca Munteanu și-a primit și buchetul de flori.

Zâmbetul de pe fața ei a indicat mulțumire în momentul în care a privit aranjamentul. Cu toate acestea, un detaliu a făcut diferența. Inserțiile de pe rochia Ilincăi, au transmis cei prezenți, au oferit putere rochiei și au dat o notă aparte.

ADVERTISEMENT

Vă readucem aminte că Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie, alături de ÎPS Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, vor oficia slujba de cununie religioasă a celor doi miri.

Peste zecii de oameni sunt aşteptaţi la petrecerea câmpenească organizată cu ocazia căsătoriei liderului AUR. De altfel, îmbulzeala nu a lipsit. Lângă capela de lemn oamenii s-au strâns imediat cum și-au făcut apariția cei doi. Cu toții au dorit un selfie sau o amintire pentru întreaga viață alături de George Simion și viitoarea lui nevastă.

ADVERTISEMENT
Fiica lui Ilie Năstase s-a angajat în România! Cu ce se ocupă la...
Fiica lui Ilie Năstase s-a angajat în România! Cu ce se ocupă la 20 de ani frumoasa Alessia
Burleanu a lămurit problema noului selecționer: cum se va alege înlocuitorul lui Iordănescu
Burleanu a lămurit problema noului selecționer: cum se va alege înlocuitorul lui Iordănescu
Băiatul lui Gigi Becali s-a căsătorit în mare secret! Povestea de viață îngrozitoare...
Băiatul lui Gigi Becali s-a căsătorit în mare secret! Povestea de viață îngrozitoare a tânărului înfiat de patronal FCSB!
Petruţa a plătit 12.000 de euro pe meditaţii şi a fost admisă pe...
Petruţa a plătit 12.000 de euro pe meditaţii şi a fost admisă pe poziţia 71. După contestaţii, a ajuns respinsă, pe locul 422
O campioană mondială şi europeană la gimnastică, noua cucerire a lui Denis Alibec....
O campioană mondială şi europeană la gimnastică, noua cucerire a lui Denis Alibec. Imagini de senzaţie de pe plaja din Santorini
Bianca Drăgușanu, atac fără precedent împotriva lui Victor Slav, la 10 ani de...
Bianca Drăgușanu, atac fără precedent împotriva lui Victor Slav, la 10 ani de la divorț: „E mai mult influencer decât tată. Și am făcut un ditamai copilul care..."
BANI ÎN PLUS pentru 3 milioane de pensionari. Care va fi CEA MAI...
BANI ÎN PLUS pentru 3 milioane de pensionari. Care va fi CEA MAI MICA pensie
Schimbare importantă pentru pensionari. Când vor primi pensiile pe luna august
Schimbare importantă pentru pensionari. Când vor primi pensiile pe luna august
Acești șoferi nu mai au scăpare. Amenzile curg în ultima vreme
Acești șoferi nu mai au scăpare. Amenzile curg în ultima vreme
Simona Halep, ANUNŢUL momentului. A ales o publicaţie străină
Simona Halep, ANUNŢUL momentului. A ales o publicaţie străină
„În România sunt pregătiţi să-l primească”. Uciderea unui urs care a atacat un...
„În România sunt pregătiţi să-l primească”. Uciderea unui urs care a atacat un turist în Italia, oprită de activişti
Mara Bănică și Robert Turcescu, deranjați de profesorul de la Universitatea din București...
Mara Bănică și Robert Turcescu, deranjați de profesorul de la Universitatea din București care s-a îmbrăcat ca o femeie în fața studenților. „Cum să te prezinți în halul ăsta?”