News

Cum s-au îmbrăcat soțiile liderilor lumii la summit-ul G7! Melania Trump, ținute spectaculoase. Galerie FOTO

26.08.2019 | 09:58
Cum sau imbracat sotiile liderilor lumii la summitul G7 Melania Trump tinute spectaculoase Galerie FOTO

Soțiile liderilor lumii au atras toate privirile la summit-ul G7 care se desfășoară zilele acestea în Biarritz, Spania. Melania Trump, Brigitte Macron, Cecilia Morel, Akie Abe sau Jenny Morrison sunt câteva dintre femeile care se află în spatele politicienilor de rang înalt care au dat dovadă de acte diplomatice ca la carte la unul din cele mai importante foruri.

Soțiile liderilor lumi au strălucit în rochii diafane

Akie Abe, soția premierului japonez, a optat pentru o rochie alb-negru și o poșetă gri, o variantă clasică și safe în același timp, spun stiliștii internaționali. Nevasta președintelui Consiliului European, Malgorzata Tusk, a apărut într-o rochie galbenă la fotografia de grup, iar Jenny Morrison, soția premierului australian, a ales o ținută ceva mai lejeră, și anume un maiou și niște pantaloni simpli, de vară.

Brigitte Macron a strălcuit într-o rochie roșie cu mâneci alături de Melania Trump, care a fost principala vedetă vânată de toți fotoreporterii. Soția președintelui american, Donald Trump, a purtat, ca toate celelalte soții de premieri, ochelari de soare, bine asortați la o rochie albă, care i-a scos în evidență trupul bine lucrat (n.r.: se știe că Melania este pasionată de mișcare și ține foarte mult la etichetă). Pe lângă acest look, Melania a mai purtat și o rochie roșie. Prima doamnă a Americii a atras privirile soldaților francezi. Când a coborât din avion, aceștia zâmbeau și o priveau lung, iar reporterii spun că privirile s-au ținut de ea până a ajuns alături de ceilalți lideri.

summit-ul g7, soțiile liderilor
În imagine, de la stânga la dreapta: Akie Abe, soția premierului japonez, Malgorzata Tusk, nevasta lui Donald Tusk, Jenny Morrison, prima doamnă a Australiei, Brigitte Macron, prima doamnă a Franței, Cecilia Morel, prima doamnă a statului Chile, Adele Malpass, soția șefului Băncii Mondiale și Melania Trump, prima doamnă a Americii. Sursa foto: hepta.ro

G7 – provocări peste provocări

Summit-ul G7 se desfășoară la Biarritz, iar din selectul grup fac parte Canada, Regatul Marii Britanii și al Irlandei de Nord, Franța, Germania, Italia, Japonia și Statele Unite ale Americii. G7 era înainte G8, însă după ieșirea Rusiei, au rămas doar șapte state membre. La acest forum se discută principalele probleme cu care se confruntă planeta.

Pe masa dezbaterilor se află în special temele privind încălzirea globală, evoluția politicilor privind continentul african, chestiuni legate de comerț și cursa înarmării, combaterea inegalității și emanciparea femeilor precum și provocările din era digitală și felul în care vom interacționa cu inteligența artificială.