Life

Cum s-au îmbrăcat vedetele la festivalurile anului! Starurile au încins atmosfera la UNTOLD și SAGA! Galerie foto

SAGA Festival, primul festival de muzică electronică din București, a avut, printre participanți, și multe vedete, în ciuda ”concurenței” de la UNTOLD, din Cluj, cele două evenimente fiind considerate cele mai importante din acest an când vine vorba de muzică.
12.09.2021 | 18:09

Festivalul din București și cel din Cluj au aliniat vedete de primă mână atât pe scenă, cât și printre zecile de mii de oameni care au dansat și s-au distrat până la epuizare.

Vedetele, ținute extravagante! Iulia Albu a șocat la SAGA Festival

Vedetele, așa cum se întâmplă la asemenea festivaluri, au avut ocazia să pună pe ele ținute pe care, în situații obișnuite, probabil nu le-ar purta. Iar printre cei care au profitat de ocazie să mai șocheze, o dată, a fost Iulia Albu.

ADVERTISEMENT

Critic de modă, influencer și, pare-se, mare amatoare de muzică electronică, Iulia Albu a purtat la SAGA Festival o ținută cu mult… păr. Nu al ei, evident, deși asortat, Iulia Albu  fost acoperită de pletele costumației și a devenit chiar motiv de glumițe cu amicii ei care s-au repezit să îi pieptene și hainele.

Nici Inna nu se poate lăuda cu o costumație cuminte la SAGA Festival, miniona brunetă apelând la haine care să îi pună în evidență, la maximum, formele de invidiat pe care le are.

ADVERTISEMENT

Ținute extrem de senzuale au folosit și Faimoasa Roxana Nemeș, aceasta punându-și în evidență formele perfecte cu haine cât se poate de mulate, dar și Viviana Sposub, bruneta lui George Burcea apelând la a atrage atenția asupra bustului cu costumația aleasă.

Alice Cavaleru, soția lui Vladimir Drăghia, a fost una dintre vedetele care au preferat să se afișeze într-o ținută decentă, preferând probabil ceva comod pentru ca distracția să fie una la cote maxime.

ADVERTISEMENT

UNTOLD, inflație de vedete

Dacă în București s-au adunat câteva zeci de mii de oameni, la UNTOLD, la Cluj, la cel mai mare festival de muzică din România, vedetele s-au înghesuit în număr mare, capitala Ardealului avându-i acolo, printre alții, pe Andreea Esca, Cătălin Botezatu, Smiley, Andreea Bălan, Codin Maticiuc sau Raluk.

Iar fiecare dintre cei enumerați au reușit să impresioneze, într-un fel sau altul, cu ținuta abordată, fie prin excentricitate, fie prin senzualitate, puțini fiind cei care au preferat să se facă comozi de dragul distracției.

ADVERTISEMENT

Astfel dacă Libelula, iubita lui Speak, a preferat ca în timpul zilei să poarte un top care semăna mai mult cu partea de sus a unui costum de baie, la fel ca și Ioana Grama, Andreea Bălan sau Lora au preferat ținute care să nu le pună prea mult în valoare senzualitate.

Andreea Esca, vedeta Pro TV, a impresionat la Cluj cu ținuta ei, rochia lejeră, cu modele geometrice, roșie, fiind parcă perfectă pentru a o pune în valoare.

Alexia Eram, fiica prezentatoarei principalului buletin de știri de la Pro TV, aflată și ea la UNTOLD, a preferat însă o ținută mai lejeră, în ton cu vârsta, care să îi pună în valoare formele de model.

Cătălin Botezatu, fiță și la UNTOLD

Cătălin Botezatu a fost și el printre cei care s-au distrat la UNTOLD, la Cluj, creatorul de modă, la fel ca și Iulia Albu, preferând o ținută de fițe. Cu nelipsitul trabuc în mână, Cătălin Botezatu i-a uimit pe cei din jur cu ținuta aleasă, gândită să fie în ton cu muzica.

În tot acest timp, Codin Maticiuc și Speak, au preferat să abordeze costumații convenționale, comode, parcă deciși să pună distracția în prim plan, în fața fițelor.

UNTOLD și SAGA, festivalurile anului

UNTOLD a reușit să strângă, de-a lungul celor patru nopți, sute de mii de oameni puși pe distracție, Clujul fiind scena unui fstival care, probabil, va rămâne mult timp în amintirea participanților, cu atât mai mult cu cât, având în vedere creșterea cazurilor de îmbolnăvire cu COVID-19, s-a permis ca oamenii să stea unul lângă celălalt, ca în vremurile bune.

La SAGA Festival, în București, lucrurile nu au fost mai prejos și, în ciuda celor care spun că au fost deranjați, cele trei zile și nopți de distracție au reușit să îi facă pe zeci de mii de oameni să uite, măcar pentru puțin timp, de problemele cotidiene.

ADVERTISEMENT