Fotbal intern

Cum s-au relaxat jucătorii FCSB înaintea meciului cu Unirea Alba Iulia! Ce program au avut elevii lui Dică! Foto

27.09.2018 | 13:22
Cum sau relaxat jucatorii FCSB inaintea meciului cu Unirea Alba Iulia Ce program au avut elevii lui Dica Foto

Unirea Alba Iulia – FCSB se va juca joi, de la ora 21:30, în 16-imile de finală din Cupa României, iar jucătorii lui Nicolae Dică au avut timp să se relaxeze înaintea meciului. Fotbaliştii vicecampioanei României au avut un program separat pentru dimineaţa partidei.

Joi dimineaţa, Nicolae Dică a programat un antrenament pentru jucătorii care au făcut deplasarea la Alba Iulia, dar care nu vor juca în meciul cu Unirea Alba Iulia. Restul fotbaliştilor au vrut să viziteze Cetatea Alba Carolina, unde au vrut să asiste la un eveniment, însă s-au răzgândit. Cu toate acestea, elevii lui Nicolae Dică şi-au schimbat planurile rapid.

Jucătorii FCSB s-au relaxat la o cafea înaintea meciului cu Unirea Alba Iulia

Jucătorii FCSB au mers la un local din oraş, din apropierea stadionului “Cetate”, unde au băut cafea şi s-au relaxat înaintea meciului cu Unirea Alba Iulia. Conform site-ului ziarulunirea.ro, Florin Tănase şi colegii lui au vizitat apoi Alba Mall, unul dintre cele mai mari centre comerciale din Alba Iulia. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

Fotbaliştii antrenaţi de Nicolae Dică au fost recunoscuţi de oamenii care se plimbau prin Alba Iulia şi nu au ratat şansa să se fotografieze cu aceştia. Meciul Unirea Alba Iulia – FCSB se va disputa joi, de la ora 21:30, pe stadionul “Minaur” din Zlatna. Biletele pentru partida din 16-imile de finală ale Cupei României s-au vândut ca pâinea caldă, astfel că atmosfera la meci va fi una electrizantă. Cu toate acestea, Paul Păcurar, mijlocaşul ardelenilor, a susţinut că îşi dorea ca întâlnirea cu FCSB să se fi disputat pe stadionul “Cetate”. “Este trist că nu am putut organiza meciul pe stadionul Cetate, unde sunt convins că ar fi fost 10-12 mii de spectatori. Ne-am fi motivat altfel în aceste condiţii”, a declarat Paul Păcurar la conferinţa de presă premergătoare meciului.