Life

Cum s-au săpat între ei concurenții de la Survivor România. Ionuț Popa, clarificări în miez de noapte cu ”trădătorii” grupului

Au ieșit la iveală strategiile pe care concurenții de la Survivor România le-au făcut în secret pentru a-și salva pielea. Ionuț Popa a fost trădat fără să știe.
29.05.2022 | 20:17
Cum sau sapat intre ei concurentii de la Survivor Romania Ionut Popa clarificari in miez de noapte cu tradatorii grupului
Concurenții de la Survivor România au pus pe masă toate strategiile. Foto: PRO TV
ADVERTISEMENT

Ionuț Popa a aflat toate mașinațiunile făcute împotriva lui la Survivor România. Noaptea târziu, ”Spartanul” a pus cărțile pe masă. A purtat o discuție cu colegii săi pentru a afla de ce strategiile de grup nu au funcționat.

Ionuț Popa a aflat ce trădări s-au făcut la Survivor România. Oana Ciocan a complotat împotriva lui

Antrenorul de fitness a aflat de la Delea și Nedelcu un lucru pe care Blaze l-a susținut în ultimul consiliu de nominalizări, când a ieșit Oana Ciocan. Lui Ionuț i s-a confirmat că după strategia scoaterii din concurs a Ștefaniei Ștefan, ceilalți s-au pus de acord să dea în el pentru a pleca acasă.

ADVERTISEMENT

Ionuț nu se aștepta ca Oana Ciocan să facă parte din această înțelegere, deoarece nu avea nimic personal cu ea. Cu privire la Nedelcu, pe acesta îl înțelege deoarece și el l-a nominalizat o dată.

Ionuț nu a înțeles, pe de altă parte, de ce Elena Chiriac l-a nominalizat pe Alex Delea. Luptătoarea de taekwondo a zis că a vrut ca și Alex să fie nominalizat măcar o dată, căci el este singurul concurent care nu a fost nominalizat de-a lungul întregului sezon.

ADVERTISEMENT

„Mi se pare că era momentul să îți vină și ție timpul. Dacă mă întrebi de ce Delea și nu Nedelcu, nu știu să spun”, a spus Elena despre nominalizarea pe care a făcut-o.

„Răzbunarea e arma prostului”

„Tu mi-ai spus de ce nu l-am votat pe Blaze. Când eu cu Nede și cu Delea am vorbit, am vorbit pentru Oana. Este adevărat, băieți? Sincer! Mi-era simplu. Puteam să dau în Blaze. După când v-am văzut pe toți…”, a vrut să clarifice Ionuț, spunând că nu se aștepta ca Oana să îl trădeze.

ADVERTISEMENT

„A făcut strategii pe la spatele meu. E normal: răzbunarea e arma prostului, ca să zic așa”, a spus apoi Popa despre Nede la testimoniale.

Delea i-a recunoscut lui Ionuț că pe el l-a determinat să participe în strategia de a-l nominaliza în grup pe el pentru că nu i-a oferit încrederea nominalizarea pe care acesta o făcuse, atunci când l-a propus pe Nedelcu.

ADVERTISEMENT