Foto. Cum arată echipele după perioada de mercato. Barca, City sau United, schimbări importante

Tibi Demeter   
in Galerie foto
01/02/2018, 20:06
Foto. Cum arată echipele după perioada de mercato. Barca, City sau United, schimbări importante GALERIE FOTO

Manchester City, United sau Barcelona au fost câteva dintre formaţiile de top din Europa care au făcut mutări importante pe piaţa transferurilor.  De altfel, echipele din Premier League au efectuat 10 transferuri cu sume de minim 20 de milioane de euro, pe primul loc în acest top fiind transferul lui Virgil van Dijk, cel care a ajuns la Liverpool de la Southampton în schimbul a 80 de milioane de euro. VEZI ÎN GALERIA FOTO CUM ARATĂ NOILE ECHIPE

Spaniolii au reuşit şi ei mutări spectaculoase, dar în ciuda faptului că trei echipe au plătit cel puţin 30 de milioane de euro pentru un jucător, niciuna dintre ele nu este Real Madrid. Lider şi în acest clasament este Barcelona  prin cele 160 de milioane de euro plătite pentru transferul lui Philippe Coutinho de la Liverpool, fiind urmată de transferurile lui Diego Costa şi Vitolo la Atletico Madrid, dar şi a surprinzătoarei mutări a lui Inigo Martinez la Athletic Bilbao.

Echipele din Serie A au cheltuit cei mai puţini bani


Cele 20 de echipe din prima ligă din Italia au cheltuit aproximativ 30 de milioane de euro în această fereastră de mercato pentru transferul de jucători. Sassuolo a fost echipa care a cheluit cei mai mulţi bani pentru transferuri în Serie A, după ce l-a achiziţionat pe Pol Lirola de la Juventus cu 8,5 milioane de euro.

Manchester City a impresionat şi în această perioadă de mercato prin transferul lui Aymerick Laporte, cel care a devenit al doilea cel mai scump fundaş din istorie, după ce echipa antrenată de Pep Guardiola a plătit 65 de milioane de euro pentru aducerea internaţionalului francez de la Athletic Bilbao.

Ştirea MOMENTULUI

Eden Hazard s-a înţeles cu Real Madrid! Cât plătesc spaniolii

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.