Life

Cum s-au transformat mama și surorile lui Iancu și Culiță Sterp pentru o colindă de Crăciun

25.11.2020 | 11:52
Cum sau transformat mama si surorile lui Iancu si Culita Sterp pentru o colinda de Craciun
Culiță Sterp. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Culiță și Iancu Sterp pregătesc o colindă de Crăciun, motiv pentru care și-au transformat mama și surorile pentru un videoclip de senzație. Cei doi artiști vor apărea în clip alături de rudele lor, care vor cânta cot la cot cu ei pentru iubitorii de tradiție.

Cei doi cântăreți au devenit cunoscuți la Puterea Dragostei, unde au cunoscut, practic, celebritatea. Fiind atât de iubiți, cei doi n-au stat pe gânduri și s-au lansat în muzică, domeniu cu care cochetau și înainte, însă pentru că erau necunoscuți nu aveau la fel de mare succes ca acum.

ADVERTISEMENT

Și pentru că cei doi frați sunt aproape mai tot timpul numărul 1 în tendințe pe Youtube, Culiță și Iancu Sterp s-au hotărât să lanseze o colindă de Crăciun în care să apară cu întreaga familie, cele două surori și mama lor.

Astfel, fetele și cea care le-a dat viață celor 4 frați s-au îmbrăcat în straie populare, au mers în Munții Retezat și au cântat printre nămeți, la o cabană printre brazi. Imaginile sunt de poveste, iar familia Sterp s-a bucurat și de un mic concediu de câteva zile, cu această ocazie.

ADVERTISEMENT

Rămâne de văzut cât de ascultată va fi melodia, însă dat fiind faptul că sărbătorile de iarnă bat la ușă, iar în această perioadă se ascultă doar colindă, este posibil ca piesa celor 4 frați și a mamei lor să se audă în casele românilor.

Geta Sterp, pusă pe haz în drum spre filmări

Pentru că are doi frați deja cunoscuți de toată lumea, cele două surori, dar și mama artiștilor, și-au făcut cont de Instagram, udne sunt urmărite de zeci de mii de oameni. Recent, o admiratoare înfocată și-a făcut un cont cu numele Getei, însă aceasta a rezolvat imediat problema.

ADVERTISEMENT

„Îmi fură una fidelitatea. Păi, mă dusei la miliție, până la București ajunsei cu ea.  Și urgent, urgent schimbă numele”, a spus în glumă sora lui Culiță și a lui Iancu Sterp.

„Filmăm o colindă, fraților, țineți aproape”, a anunțat Culiță Sterp pe Insta Story.